Vele features Fight Night: Round 3 te zien op bewegend materiaal

Je tegenstander het ziekenhuis in slaan. Dat is toch leuk? En dan ook nog eens op je console. Dat is toch helemaal leuk? Dat kan, met Fight Night Round 3. Gamespot had een interview met de makers van Fight Night Round 3 op de CES in Las Vegas. Daarnaast zijn er ook nog eens vier gameplay filmpjes vrijgekomen, is de presentatie op de CES en een filmpje met de mogelijkheden van Fight Night Round 3 vastgelegd. Je bekijkt de filmpjes hier.

Fight Night: Round 3 moet het mooiste boksspel dat ooit is verschenen gaan worden. De game komt onder andere uit op de Xbox 360 en vooral op die console wil EA Sports zich helemaal gaan uitleven. Naast de spetterende graphics zal het vechten zelf ook natuurgetrouw over moeten komen. Natuurgetrouw ontwijken, stoten en incasseren zal geen probleem zijn. Krijg je een voltreffer op je wang, dan zal elk spiertje in je gezicht natuurgetrouw reageren. Na een tijdje zullen er rode plekken, kneuzingen of bloedstraaltjes vormen. Ook zal de tegenstander nog steeds op een unieke manier knock-out gaan. Met de rechter analoge joystick zal de speler stootbewegingen moeten maken, en daarmee kan je je ook verdedigen. Alle bewegingen met het knuppeltje worden zo natuurgetrouw mogelijk vertaald naar een beweging in het spel. In Fight Night: Round 3 zal het wederom de bedoeling zijn om een eigen bokser te creeen en je letterlijk een weg naar de top te boksen. Daarnaast zal deze game online te spelen zijn.

Fight Night: Round 3 moet op 4 maart 2006 in de winkels liggen voor de PlayStation 2, Xbox en Xbox 360. Aan een PSP versie wordt ook gewerkt.

  1.   
    Cirdan's avatar

    ik vond die screen shots van de X-box 360 echt wel tof;) maar dan moet je wel een HD tv hebben:(

  2.   
    hatred's avatar

    neeuh dat hoeft nie…. keb vandaag de demo gespeeld zonder hd en dat zag er zekers te vet uit…