Final Fantasy XII bundel in Japan

Sony heeft bekendgemaakt in samenwerking met Square-Enix in Japan een Final Fantasy XII bundel te releasen. Deze bundel zal een speciale editie van een PlayStation 2 bevatten met daarop Final Fantasy XII-artwork, en de game zelf. De bundel zal tegelijk met de release van de game, op 16 maart 2006, in de winkels komen te liggen in een beperkte oplage. Voor de liefhebbers is hij te bestellen op Play-Asia.com, voor 299 dollar (ongever 257 euro).

Deze bundel zal waarschijnlijk het Europese continent nooit halen, maar we wilden jullie de zeer strakke plaatjes niet onthouden. De game Final Fantasy XII zal hier ergens dit jaar exclusief voor de PlayStation 2 uitkomen.

Klik op een afbeelding voor een grotere versie

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er zeker wel strak uit jammer dat die hier niet komt ik vind final fantasy zelf niet echt leuk maar die ps2 is wel mooi met dat logo

  2.   
    Cirdan's avatar

    ziet er tof uit maar ik hou niet van die game;) BTW duurt het laden van de Home page van GN ook zo lang bij jullie? bij mij duurt het wel 8 sec om de hele Home page te zien!!:P in plaats dat er direct beeld komt;) zal wel door die zoveel posts van Superstar:P

  3.   
    Rhemme's avatar

    Haha ^^. We hebben op dit moment een klein serverprobleempje, maar dat zou zeer binnenkort verholpen moeten zijn. Daardoor komt het dat sommige pagina’s wat langer nodig hebben om te laden, maar we proberen alles zo goed mogelijk bereikbaar te houden.

  4.   
    Cirdan's avatar

    owkay;)

  5.   
    Firef0x's avatar

    mooje ps2

  6.   
    WW's avatar

    Nou geweldig, zo’n plakplaatje kan ik er zelf ook wel op plakken. 😕

  7.   
    Cirdan's avatar

    het is geen plakplaatje! het is in de PS2 gezet!