Nu ook packshot van De Sims 2: Gaan het maken

Na de eerste screenshots van De Sims 2: Gaan het maken (The Sims 2: Open for business) heeft het persbericht vandaag nog een staartje gekregen, we hebben namelijk ook het packshot binnen. Kun je dus niet wachten om te zien hoe de game in de winkels zal komen te liggen, scroll dan snel naar onderen!

In The Sims: Open for Business zal je een eigen bedrijfje moeten oprichten en dat draaiend moeten houden. Hoe beter je je best doet, des te succesvoller wordt je bedrijfje en des te rijker zul je worden. Ook zul je speciale prijzen kunnen winnen als je onderneming het erg goed doet. Er zijn managementdelen aanwezig, zoals het aannemen, promoten en ontslaan van werknemers, de prijsbepaling en bijvoorbeeld inkoop van goederen. Je kunt je werknemers in een speciale outfit rond laten lopen in je winkel en ze opleiden, om je klanten zo goed mogelijk te helpen. Elke klant is anders en moet op een andere manier behandeld worden om ze tevreden te houden. Je werknemers kunnen ook zelf nieuwe voorwerpen creeëren, die je weer kan verkopen. Een bouwbedrijfje, een nachtclub, een restaurant of een eigen thuisbedrijfje tot de mogelijkheden horen. Een kleine Sim kan ook zijn of haar eigen bedrijfje oprichten, zoals een limonadestallinkje.

The Sims 2: Open for Business moet 3 maart 2006 in de winkels liggen voor de PC.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    niet nog 1

  2.   
    *psp*'s avatar

    das gwoon niej meer leuk zoveel van diej sims spellen 🙁

  3.   
    Gertyboy's avatar

    Ik vindt het wel geinig. 🙂

  4.   
    Broodbeleg's avatar

    ik ook maar sommige vind ik niet leuk voorbeeld: Studentenleven. maar nachtleven is wel heel leuk. kan je ook vampier worden

  5.   
    Nirusu's avatar

    Opzich wel leuk… Maar het kost zo veel joh.

  6.   
    Cirdan's avatar

    alweer sims 😮 kan het nooit stoppen??

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    blijkbaar niet straks krijg je ook nog De Sim 3 let op

  8.   
    d@nny's avatar

    Met een hele hoop exps. natuurlijk :p