Releasedate en artwork voor Shadow of the Colossus

The Shadow of the Colossus is al een tijdje uit in de Verenigde Staten en Japan, waar het al geweldige recensies kreeg. Nu is er eindelijk ook een Europese releasedate bekend, op 17 februari zal de game namelijk in de Nederlandse winkels liggen, voor de gebruikelijke prijs van €59,99. Oh, en exclusief voor de PlayStation 2 natuurlijk.

In The Shadow of the Colossus zul je als Wanda je vriendin weer tot leven moeten wekken. Dit kan alleen door de zestien giganten die zich in de wereld bevinden te verslaan. Met Wanda rijd je te paard naar één van deze reusachtige wezens en leg je eerst een level af dat vooral bestaat uit puzzels. Als je bij de gigant bent aangekomen zul je een manier moeten vinden om hem te doden, en dat is erg lastig. De wezens zijn namelijk ontzettend groot en zullen zich dan ook niet schromen om je tot Wandamoes te pletten. De zwakke plek van de colossus zit meestal helemaal bovenaan en je zult er vaak op z’n minst een halfuurtje over doen om hem neer te krijgen. Shadow of the Colossus lijkt weer uit te gaan blinken in nieuwe gameplay en in een adembenemd mooie wereld, net als Ico.

Shadow of the Colossus zal dus op 17 februari in de winkels liggen voor de PlayStation 2.

  1.   
    Tribon's avatar

    lijkt me een ongelooflijk coole game echt wondebaarlijk

  2.   
    Tom's avatar

    Mee eens! Ik heb alleen wel gehoord dat het af en toe wel een beetje eentonig gaat worden, dat lijkt me dan wat minder. Maar verder een erg veel belovende game!

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    echt een aanrader heb hem al een tijd geleden uitgespeeld is zeker een vers spel

  4.   
    Firef0x's avatar

    moddervet

  5.   
    Cirdan's avatar

    coole game:D

  6.   
    Nirusu's avatar

    Ik geloof niet dat die nu al is uitgelekt crimineeltj… 🙄

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    hij is al lang uitgelekt hij is in amerika en japan al een tijd uit dat staat zelfs in de tekst jij leest blijkbaar niet

    ik had hem in oktober of november al

  8.   
    Nirusu's avatar

    bla bla ik lees em wel.

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    nee anders had je kunnen bedenken dat het spel al lang uitgelekt had kunnen zijn