Codemasters Online Gaming koopt Europese licentie van RF Online

De meest lang verwachte MMORPG van 2006 zal in heel Europa verschijnen. Magische fantasie wordt gemixed met futuristische science-fiction actie. Stort je in de meest epische gevechten die ooit in een MMORPG getoond zijn.

Donderdag 5 januari: Codemasters Online Gaming kondigt vandaag aan dat de deal rond is met CCR, Inc. uit Zuid-Korea om de distributie van RF Online in Europa te verzorgen. De titel, nu al een van de meest succesvolle massively multiplayer online games in het Verre Oosten, zal in het eerste kwartaal van 2006 gepubliceerd worden in Amerika en Europa en verschijnt op de PC.

RF Online (Rising Force Online) biedt een rijke game-ervaring die in het Verre Oosten al meer dan een miljoen spelers getrokken heeft sinds de lancering vorig jaar. Onlangs werd het spel beloond door www.mmorpg.com als “meest veelbelovende MMORPG”.

Seok-Ho Youn, CEO van CCR, Inc, reageerde:
“We hebben Codemasters’ betrokkenheid richting MMO games gezien en beoordeeld en zijn erg blij dat we ze de licentie voor de resterende Europese landen kunnen aanbieden. We zijn er zeker van dat Codemasters Online Gaming de leidende MMO-uitgever wordt in het Westen en kijken er naar uit om deel uit te kunnen maken van het succes.”

David Solari, Director of Codemasters Online Gaming, zei:
“ De reacties die we hebben gehad van de RF Online gemeenschap was wonderbaarlijk positief en heeft nu al een grote groep volgers uit Europa met zich meegekregen. Dit terwijl de titel tot nu toe nog niet gepromoot is in het vasteland van Europa. Dat wijst er op dat er een grote doelgroep is voor RF Online. Onze deal met CCR betekent dat de game een belangrijke speler wordt in de Westerse MMO-kalender als deze uitkomt in 2006.”

Met prachtige graphics en nog mooiere details in personages en omgevingen, is RF Online een geweldige MMO-game die fantasie combineert met unieke futuristische actie. Spelers kunnen deelnemen in de meest epische en grote gevechten die je ooit gezien hebt in een MMO role-playing game.

RF Online staat gepland voor het eerste kwartaal van 2006 en wordt in Europa en Amerika uitgegeven door Codemasters Online Gaming. Voor al het laatste nieuws rond de game, met ook de nieuwste screenshots, filmpjes en zelfs een inschrijving voor de Beta Test, kijk op www.rf-onlinegame.com.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Tribon's avatar

    Ik sta echt te watertanden

  2.   
    Tom's avatar

    Niet slecht, helemaal niet slecht zelfs!

  3.   
    Cirdan's avatar

    lekker:D

  4.   
    Xarrot's avatar

    Ik had me al een maand geleden ingeschreven voor de beta. Maar toen had codemaster ‘m toch ook al….? 😕

  5.   
    Tribon's avatar

    NIet dat ik weet dit is echt een officieel persbericht