Meer info en de eerste screens van The Sims 2: Open for Business!

Het derde uitbereidingspakket voor De Sims 2 komt er alweer aan, namelijk The Sims 2: Open for Business. Hierin zul je een eigen bedrijfje kunnen oprichten, en je Sim daarin ook echt besturen. Vandaag hebben we meer info én de eerste screenshots voor je!

In The Sims: Open for Business zal je een eigen bedrijfje moeten oprichten en dat draaiend moeten houden. Hoe beter je je best doet, des te succesvoller wordt je bedrijfje en des te rijker zul je worden. Ook zul je speciale prijzen kunnen winnen als je onderneming het erg goed doet. Er zijn managementdelen aanwezig, zoals het aannemen, promoten en ontslaan van werknemers, de prijsbepaling en bijvoorbeeld inkoop van goederen. Je kunt je werknemers in een speciale outfit rond laten lopen in je winkel en ze opleiden, om je klanten zo goed mogelijk te helpen. Elke klant is anders en moet op een andere manier behandeld worden om ze tevreden te houden. Je werknemers kunnen ook zelf nieuwe voorwerpen creeëren, die je weer kan verkopen. Een bouwbedrijfje, een nachtclub, een restaurant of een eigen thuisbedrijfje tot de mogelijkheden horen. Een kleine Sim kan ook zijn of haar eigen bedrijfje oprichten, zoals een limonadestallinkje.

The Sims 2: Open for Business moet 3 maart 2006 in de winkels liggen voor de PC.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Rhemme's avatar

    Lijkt me wel één van de leukere uitbereidingspakketten, mede omdat dit de eerste wordt waarmee je je Sim mee naar zijn of haar werk neemt.

  2.   
    Cirdan's avatar

    superstar je bent wel in een hele goeie bui:P er komen en komen maar nieuws ik volg het haast niet meer:S:P lol 😆

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    en weer eentje erbij 🙄

  4.   
    azsx's avatar

    8) Alweer een nieuwe Sims uitbreiding, denken de makers nooit: nu is het genoeg. Want een poppetje op de pc vermaken wordt haast een sport! 😕

    GR. AMRLaheij 8)

  5.   
    none's avatar

    weer zon klote spel erbij

  6.   
    MC TiM's avatar

    Ja, omschrijf het maar als een klote-spel ja, stoer ben je dan zeg. The Sims 2 staat in de charts nog op 7 en die game is al ruim iets van 15 maanden uit. Wat ik ook vind is dat je je zo wel erg makkelijk van afmaakt, beredeneer het dan waarvoor, dan heeft het tenminste nog iets van een inhoud. Ik denk dat deze expansion wel goed is, niet zo uit-melkerig als voorgaande delen waarbij je voor je 40 euro blij moet zijn met een paar nieuwe voorwerpen. Neen, dit is een leuke expansion, helemaal voor the-sims fans. Als ik the-sims2 had zou ik deze denk ik wel in huis halen 😉 .

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik heb de sims 2 hier nog liggen maar geen uitbreiding meer gekocht speel de sims 2 ook niet meer of de oude.vroeger was het leuk maar vind het niks meer aan.maar denken ze nou eens dit is genoeg zomedeen komt er nog een De Sims 3 met zoveel uitbreidingen

  8.   
    Gertyboy's avatar

    Deze uitbreiding zal wel beter worden dan de voorgaande delen! 🙂
    Dus ik zal hem wel kopen. 8)

  9.   
    Lilianne112's avatar

    Ik ga hem zeker weten kopen!! 😀