Full Auto krijgt releasedatum

De fans van het racegenre hebben niets te klagen de laatste tijd. Need for Speed: Most Wanted, Project Gotham Racing 3, Mario Kart DS en natuurlijk Burnout: Revenge. Deze games zijn allemaal hoog beoordeeld door de gamejournalistiek, en aan dat rijtje kan binnenkort nog een aantal spellen worden toegevoegd. Éen daarvan is Full Auto. SEGA heeft gisteren bekend gemaakt dat deze game op 14 Februari 2006 in de winkels zal liggen. Deze game wordt exclusief ontwikkeld voor de Xbox 360.


Men neme een auto, men zet daar 2 machinegeweren op (liefs met groot kaliber) en men doet er een “urban” setting achter. Dat is in grote lijnen Full Auto. In deze game zul je een ongeëvenaarde vorm van beuken en vernietigen meemaken. De details van de auto’s beloven veel, en ook de omgevingen zijn mooi vormgegeven. De “Unwreck” feature zorgt ervoor dat je de tijd in handen hebt. Denk hierbij aan het verlangzamen van tijd, waardoor je met meer precisie de die auto voor je rijdt kapot kan knallen. In de career mode zal je aan 60 events moeten deelnemen. Naast de career mode is er ook nog Tag, Pursuit, Arena en Rampage. Dit beloofd veel, mede door Xbox Live waarmee je jou vrienden ongelooflijk hard kan vernederen! Voor mij persoonlijk een game om naar uit te kijken.

  1.   
    YpoX's avatar

    zuper, als die in de winkel ligt is die voor mij.

  2.   
    CHAOS's avatar

    lijkt me cool 😀

  3.   
    Cirdan's avatar

    Diede idd;):D het lijkt me een super game;)

  4.   
    Eggie124's avatar

    lijkt me gave game.. en licht ook best snel in de winkel.. het eerste nieuws over de game is nog niet zo lang gelden toch? 😀

  5.   
    Diede's avatar

    BF2 2007, heb/koop je een xbox 360? Dan maak ik je dan wel ff in 😀 😛 😉

  6.   
    Cirdan's avatar

    hahha ja tuurlijk:P nee ik heb geen XBox 360 maar het lijkt me wel een super game;) en als ik toch een XBox 360 heb dan maak ik je helemaal in:P;) 8)

  7.   
    Diede's avatar

    Haha
    Daar spreken we elkaar dan nog wel over 😉
    Moet ik eerst ff een 360 zien te bemachtigen 🙁

  8.   
    Cirdan's avatar

    jep me to 🙁 ik wil pas een Xbox 360 als alle problemen er uitzijn en dat het goedkoper is geworden;)

  9.   
    Diede's avatar

    goedkoper zowiezo
    en dan de launchtitels 30 euries zijn ofzo 😛

  10.   
    YpoX's avatar

    ik heb der een voor me verjaardag gekregen van me vriendin 8)

  11.   
    Cirdan's avatar

    @ diede
    hahah ja idd;)

    @ gamertjuh wat heb jij gekregen?