Nieuwe trailer van Fight Night: Round 3

Voordat de Xbox 360 in de winkels lag, moest iedereen maar een oordeel vellen aan de hand van nieuws en trailers. Bij die trailers was Fight Night: Round 3 één van de games die me opviel. De reden waarom de game me bijgebleven is, was de ongekende details en de prachtige lichteffecten. Vandaag verscheen er een nieuwe trailer van het vechtspel.

Deze trailer is opgenomen van een High-Definition televisie. De televisies maken gebruik van een nieuwe techniek die het mogelijk maakt om zulk hoge resoluties te kunnen waarmaken. Aansluitingen als DVI en HDMI maken het mogelijk om het beeld direct op een HD tv te projecteren zonder het te comprimeren, wat een foutloos resultaat oplevert. Helaas hebben de meesten onder ons geen HDTV in huis.

Fight Night: Round 3 wordt onwikkeld voor Sony’s PlayStation 3 en voor Microsoft’s Xbox 360. Met de komst van deze krachtpatsers hoopt ontwikkelaar EA Sports nieuwe gameplay te kunnen creëren. Naast de spetterende graphics zal het vechten zelf dus ook natuurgetrouw over moeten komen. Natuurgetrouw ontwijken, stoten en incasseren zal geen probleem zijn. De game krijgt ook een stoer karakter door het realisme, dat gecreëerd word door de “flexibilieit” van de spelers. Krijg je een voltreffer op je wang, dan zal elk spiertje in je gezicht natuurgetrouw reageren. De game staat gepland voor het tweede kwart van 2006.

  1.   
    Cirdan's avatar

    hmmz..ik vind dat soort games niks

  2.   
    YpoX's avatar

    ziet er wel mooi uit