Resident Evil: DS filmpje te downloaden op Japanse Capcom site

Een releasedatum is nog steeds niet officieel bekend. Vast staat in ieder geval dat we binnenkort kunnen gaan griezelen op de Nintendo DS met Resident Evil: DS. DS staat dit keer niet alleen voor Double Screen, maar ook voor Deadly Silence. 19 januari is de dag dat Japan op de handheld met griezelen kan beginnen. Europa zal ongetwijfeld later volgen.

Resident Evil 4 was één van de meest aanslaande games van het afgelopen jaar. De zombies en al het andere gespuis die de gevolgen van Leon’s wapens onder ogen moesten zien waren nog nooit zo geliefd op Nintendo’s Gamecube. Nu deze horrorgame ook zijn opwachting maakt op de haast bejaarde (maar toch nog competitieve) console van Sony, lijkt het erop dat de Resident Evil franchise zijn hoogtepunt aan het bereiken is.

Het filmpje vind je hier.

Het betreft een Japanse site dus laat je niet afschrikken door allerlei onbegrijpelijke taal. Nadat je de site met ‘Enter’ bent binnengegaan, kies je voor ‘Movie’ rechts onderin. Daarna klik je het linker groene Japanse tekstveldje aan (zal ongetwijfeld ‘ja’ of iets dergelijks betekenen).

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    spel ziet er zeker vreeeed uit (met uitzondering van de grafix… maar dat zal in het echt best meevallen, meestal zijn de DS filmjpes nog lelijker)

  2.   
    Cirdan's avatar

    een beste game is het zeker:D

  3.   
    YpoX's avatar

    de game word echt de knaller denk ik voor de DS

  4.   
    Eggie124's avatar

    zo slecht zijn de grafics toch niet? jah okeej niet alles is uber.. maar toch ik vind de game maar niks lijkt me ook niet fijn spelen overregens(lijkt mij!!)