DMW aan de Call of Duty 2 stakers: ‘wij hebben een oplossing!’

Al een tijdje gaan de berichten over het net: de Call of Duty 2-spelers en/of serveradministrators zouden massaal gaan staken op 16 december. De inzet: een betere support voor Call of Duty 2 en een beveiliging tegen cheaters. Volgens de spelers van de populaire shooter zou Call of Duty 2 op de PC niets anders dan een Xbox 360-port zijn. Ze zijn nu bang dat er (vrijwel) geen patches voor de game zullen komen en vooral dat er geen anti-cheat-systeem zal worden ingebouwd, iets wat voor PC-multiplayergames tegenwoordig helaas wel hard nodig is.

Anti-cheat-systemen is nu net iets waar DMW in gespecialiseerd is. Wellicht ken dit bedrijf nog van onze column. Zij maken al een tijdje anti-cheat-systemen voor MOHAA en haar expansions en zijn daarnaast met iets anders bezig:

    Natuurlijk is ook onze interesse gewekt door het feit dat Call of Duty 2 is uitgebracht zonder een anti-cheat wat helaas nodig is in deze tijd. Graag willen wij dan ook bekend maken dat wij rond Kerstmis een Anticheat klaar zullen hebben die een bescherming zal kunnen gaan bieden voor Call of Duty 2.

Meer informatie is te vinden op http://www.dmwworld.com/view.php?page=news&newsid=219

  1.   
    Xarrot's avatar

    Hoeveel hebben ze jullie betaald om dit artikel te schrijven? ^^

  2.   
    Baklap's avatar

    DMW was altijd wel een goed middel in de MOHAA tijd, maar het enige probleem was dat je altijd zelf moest inloggen e.d. ik ga er echter wel van uit dat er, als DWM serieus met Cod2 gaat beginnen dit verbeterd is. 😉

  3.   
    Mandamo's avatar

    Zit er dan geen Punkbuster meer in dan? 😕

  4.   
    Design's avatar

    Ja, kdacht ook dat er nog punkbuster in zat 😕
    niet dus blijkbaar 😛

  5.   
    Cirdan's avatar

    ja idd 😕

  6.   
    YpoX's avatar

    ff over call of duty, ik vind de MP stand hier helemaal niet zo tof, je bent aan het riflen je schiet een door zijn sodemieter, hij is net niet dood, schuild achter een muurtje en dan laad hij gewoon weer op, je denkt in het begin hij is bijna dood je loop met rifle op hem in is hij alweer helemaal beter en schiet hij jouw dood, dit is een slechte MP stand vind ik!!!!