‘Handige’ shooter Mutant aangekondigd

Wat doe je als je vindt dat de actie in een game te beperkt is, omdat de hoofdrolspeler met z’n twee armen slechts twee wapens kan vasthouden? Juist, je voegt gewoon nog twee armen toe en laat hem nog meer wapens dragen! Of dat de initiële gedachte achter Mutant is zullen we nooit weten, wat de game inhoudt wel.

Mutant gaat over een jongetje, dat, in gebrekkig Engels, zijn ouders verliest, door zijn grootmoeder wordt opgevangen en vervolgens aan een laboratorium wordt verkocht. Op een dag bevrijdt hij zichzelf en blijkt hij in Praag te zitten. Praag is alleen totaal door mensen verlaten en door monsters overspoelt. Gelukkig heeft de hoofdrolspeler vier armen en minstens zoveel wapens.

De game wordt in 3rd person 3D gespeeld. De held van het verhaal heeft enkele speciale krachten, waarvan de belangrijkste zijn twee extra armen zijn. Daar kan hij niet alleen in stereo nepscheten mee laten, maar ook wapens op meerdere tegenstanders richten en leegschieten. Meer info is te vinden op deze site.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    d@nny's avatar

    Ja leuk verzonnen.
    denk dat het wel een grappig spel gaat worden maar daar blijft het ook bij:-?

  2.   
    Eggie124's avatar

    lijkt me wel oke maar verder kan ik er nog niet over oordelen..

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    kep lang niet zo een soort spel gespeeld.
    mischien deze weer 😀 t ziet er nu wel mooi uit.

  4.   
    Digital Rocker's avatar

    Was der niet eerder zo’n soort spel? 😕

  5.   
    Cirdan's avatar

    vage game!

  6.   
    n00kie's avatar

    ik heb niet zo van ‘wow desuh moet ik hebben’ maar hij lijkt me wel lollig 😆 😉 🙄

  7.   
    Krizzle's avatar

    De screens doen het niet bij mij… Best lachen, 4 guns hebben. Wel een beetje origineel idee, maar ik heb niet het gevoel dat er voor de rest nog veel origineels in gaat vorkomen…

  8.   
    Design's avatar

    niets voor mij denk ik 🙂