Parental control op World of Warcraft

Blizzard heeft een nieuwe ‘Parental Control’ ontwikkeld voor hun online hit World of Warcraft. Ouders kunnen door middel van simpele instellingen in de account van hun kind bepalen hoe lang zij online mogen spelen. Door een password kan de account op verschillende manieren beperkt worden.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om pas te kunnen spelen buiten de schoolrooster-uren. Ook kunnen er verplichte pauzes ingelast worden, of kan er een limiet gesteld worden aan de totale speeltijd per dag. Het systeem is per direct beschikbaar gesteld. Nu is natuurlijk nog de vraag of de ouders hiervan op de hoogte worden gesteld door hun kind…

  1.   
    Baklap's avatar

    Erg netjes, goed initiatief.

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    mooi! helemaal eens hiermee.

  3.   
    YpoX's avatar

    vind het wel goed, maar de meeste kinderen zullen er niks van zeggen. En ik speel dat spel ook, maar mijn vader laat me gewoon doorspelen!

  4.   
    Krizzle's avatar

    Hmm… wel slim van Blizzard, kunnen ze mss minder snel rechtzaken krijgen (zoals bij dat kind wat van een berg af sprong).

  5.   
    YpoX's avatar

    Ach dat kind duigde niet helemaal, hij was toch 13, nou ik ben ik ook, en ik zal dat nooit in mijn mooie koppie haluh 8)

  6.   
    Martijn's avatar

    Nu is natuurlijk nog de vraag of de ouders hiervan op de hoogte worden gesteld door hun kind…

    Hehe, inderdaad. 😆

  7.   
    Cirdan's avatar

    hahah ja;)

  8.   
    Ariose's avatar

    Ik denk niet dat er veel gebruik van gemaakt gaat worden 😉

  9.   
    CHAOS's avatar

    ik vind het een beetje raar 😆

  10.   
    kelkimble's avatar

    zal waarschijnlijk weinig gebruik van worden gemaakt maar tis waarschijnlijk voor die rare amerikanen en hun rechtzaken bedoeld (dat ze kunnen zeggen dat het niet hun schuld is).