Wat te doen met je nieuwe Xbox360?

Wat precies de achterliggende gedachte is weet ik niet precies, maar aandacht levert het wel op; in de rij gaan staan om een nieuwe xbox360 te bemachtigen, naar buiten lopen en de nieuwe machine daar in stukken slaan. De beheerders van smashmyxbox.com hebben het gedaan. De foto’s die ze maakten met hun mobiele telefoon staan inmiddels op hun site, een fimpje van het gebeuren volgt nog.

“After we collect $430 in donations, we will take that money to a local unspecified retailer, which opens at 12am on the launch date. We will purchase the Xbox 360, and destroy it in front of the other Xbox fanboys who are already waiting in line.”

De Xbox360 is niet de eerste ‘gadget’ die er aan moet geloven. Eerder al werd een iPod in stukken gehakt op de toonbank van een winkel. Voor de toekomst is het plan al opgevat om de Playstation3 en de Nintendo Revolution te gaan slopen. Rare jongens, die Amerikanen.

  1.   
    meatball's avatar

    zonde

  2.   
    Baklap's avatar

    Weird sense of humor. ๐Ÿ˜€

  3.   
    YpoX's avatar

    KUT! wou eerste zijn !

  4.   
    Krizzle's avatar

    Whaha, best wel gare actie eigenlijk. Ook wel grappig, iedereen in die rij zo van “Wow, die hebben de nieuwe Xbox al, hebben zei even geluk” en dan gaan ze erop los slaan… ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜›

  5.   
    defjam's avatar

    ik vraag me af wat ze ermee wille bereiken want nu zien alleen die mense die in de rij stonden en de mensen die een keer op die website komen dus veel publiciteit hebbe ze niet, domme gaste die americane ๐Ÿ˜•

  6.   
    Ariose's avatar

    waarom zal je hem gaan slopen??? vind het egt raar! Geef hem dan aan een ziekenhuis ofzo kunnen de mensen daar ook nog wat lol beleven!!!

  7.   
    Cirdan's avatar

    ja idd;)! ik vind het maar zonde wat ze deden!! dat doe je toch nie! hoe gek ben je!

  8.   
    Fawaka-W's avatar

    Damz ze hebben cker geld te veel.

    we weten wel gelijk hoe de xbox van binne eruit zien (a) auwhaw

  9.   
    milbot's avatar

    Ik vind het geldverspilling, en dat terwijl er mensen zijn die zelf geen xbox 360 hebben kunne krijgen, zelf al hadden ze ze gepreorderd.

  10.   
    CHAOS's avatar

    Ik vind het wel grappig ik had er bij willen zijn ๐Ÿ˜† wel zone van de xbox ๐Ÿ‘ฟ

  11.   
    Diede's avatar

    geef hem dan aan mij

  12.   
    Firef0x's avatar

    lol ๐Ÿ˜†

  13.   
    YpoX's avatar

    gewoon zwaar belachelijk, maar je weet nooit in wat voor bui ze dit hebben gedaan. miss waren ze net gescheiden en moest hij zijn woede los, vond het zonde om zijn hond in elkaar te schoppen dus sloeg de Xbox maar naar de filistijnen

  14.   
    Diede's avatar

    Denk het niet, ze hebben niet voor niets die naam voor hun site verzonnen ๐Ÿ™„

  15.   
    Ariej's avatar

    Ik vind het best vet om die gezichten te zien van die xbox fanboys, maar jah dat ben ik hรฉ ๐Ÿ˜‰ er stond toch ook dat ze geld hadden ingezamemeld dus het was vast niet zo veel geld van hun zelf dat ze ingelegt hebben, maar jah nou niet hopen dat er meerdere zulke dingen gaan doen.

  16.   
    Lasso's avatar

    Ik heb dit ook met de PSP zien gebeuren.

  17.   
    Martijn's avatar

    Hehe, ik vind het echt vet. Lijkt me meesterlijk om al die verbaasde en geschokte blikken te zien ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  18.   
    Rijstekorrel's avatar

    zonde ik had hem wel willen hebben ๐Ÿ™