Gamersnet.nl

Studenten gezocht: wie wil er gediplomeerd game-ontwikkelaar worden?

Spelletjes spelen is betrekkelijk eenvoudig: als je er echt niet uitkomt, dan kun je nog altijd de handleiding erbij pakken. Spelletjes maken is daarentegen veel moeilijker: een echte opleiding ervoor is er nog niet. Over beter gezegd: wás er nog niet, want juist daarvoor gaat het QANTM COLLEGE zal dit gaan aanbieden.

Uit het persbericht:

    Vanaf het 2e kwartaal van 2006 zal er, voor iedereen die een toekomst in de game-industrie ambieert, een uitgebreid, uniek en intensief scholingsprogramma beschikbaar komen.
    Met een zeer praktijkgerichte en professionele insteek wordt de brede kennis bijgebracht waarna de student zich kan specialiseren in programmeren of animatietechniek. Deze scholing bereidt de student voor op een diversheid aan functies in het vakgebied, van ontwikkeling tot projectmanagement.

    Deze vernieuwende opleiding zal in Nederland door QANTM COLLEGE geïntroduceerd worden in nauwe samenwerking met een aantal van ’s werelds meest ervaren multimediatrainers. Het – in Australië inmiddels zeer succesvolle – programma zal in Amsterdam, München en Wenen in 2006 gelanceerd worden.

    QANTM COLLEGE is in 1996 opgericht, en op dit moment onderdeel van de wereldwijde SAE College Group (www.sae.edu): één van ’s werelds meest toonaangevende opleidingsinstituten op het gebied van multimedia, audio en film, met op dit moment 46 scholen wereldwijd.

    Bezoek de website www.qantm.nl om een informatiepakket te ontvangen met uitgebreide informatie over de inhoud, kosten en startdata van de opleiding.

Hmmm…nu nog een opleiding tot gamer….