Nieuwe screens Mario Kart DS

Eerder berichtten we je al dat de game Mario Kart DS niet op 11/11 uit komt maar twee weken later op 25/11. Tot die tijd moeten we dus nog even zoet worden gehouden met wat nieuwe screenshots en wat minder leuke informatie, namelijk dat er nogal wat nadelen c.q foutjes in de online mode van de game zitten. Zo kun je geen tros bananen gooien, geen ranking van je vrienden bekijken, zijn er geen grote rollende zwarte ballen te vinden in de online modus en kun je je DS tijdens een potje online gamen uitzetten zonder dat dat invloed heeft op je ranking. Ook schijnen er problemen te zijn met het toevoegen van friends in je vriendenlijst tijdens het spelen. Natuurlijk zal dit alles niet betekenen dat Mario Kart DS geen knaller wordt! Nog eventjes geduld..

Zoals al eerder bekend was gemaakt bevat Mario Kart DS 15 gloednieuwe tracks en 15 tracks die van origine afkomstig zijn uit verschillende voorafgaande Mario Kart-games. De game kan via de draadloze multiplayermogelijkheden van de DS tot wel acht spelers tegen elkaar laten racen, over het internet zal dit met vier spelers mogelijk zijn via de WiFi-service van Nintendo. In de game zal ook de Battle Mode online speelbaar zijn. In Mario Kart DS zal het voor het eerst mogelijk zijn om in een Mario Kart-race dezelfde game-characters te kiezen. Je kunt dus straks met vier Mario’s over de baan stuiteren, gelukkig blijft door de keuze uit verschillende kleurthema’s en de weergave van de spelersnaam het onderscheid tussen de verschillende spelers behouden.

Ook kun je straks met een basic Paint-achtig programmaatje je eigen emblemen maken. Naast een aantal tracks uit vorige versies uit de Mario Kart-franchise keren er ook een aantal oude power-ups terug in Mario Kart die sinds de Nintendo 64 niet meer in een Mario Kart-game zaten. We hebben het hier bijvoorbeeld over de Feather (veer) power-up waarmee je in staat werd gesteld om te springen met je kart. Ook nieuwe power-ups zullen van de partij zijn. Bijvoorbeeld de Balloon (ballon), die je zult moeten opblazen door in de microfoon van de Nintendo DS te blazen. Dat wordt dus knallen geblazen tegen je tegenstander.

  1.   
    Cirdan's avatar

    ach..weetje!! ik vind die game egt…..SUPER SUCKSSS!!! Ik vind mario spellen enz..zo k*t spel!! maarja dat was ik dan met mijn mening:P;)

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    kep deze al besteld :D:D:D kan niet wachten om hem online te spelen 8)

  3.   
    tomwanders's avatar

    ziet er nie echt mooi uit 👿 👿
    nou ja ik hou zowiezo al niet van nintend

  4.   
    YpoX's avatar

    Toch, vind ik het super van de makers van nintendo dat ze zulk iets hebben gemaakt (online!) das egt super

    Toch blijf ik er bij dat de PSP meer mogelijk heden heeft, maar het beeld is erg snel kapot…..

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    ik heb een psp en een DS.
    en ik moet eerlijk toegeven dat ik meer op de DS speel.
    omdat ik meeste van de psp mogelijkheden toch niet gebruik.
    zoals video/mp3/fotos

  6.   
    Gertyboy's avatar

    Ik vindt het wel mooi.
    Zeker voor een DS 😮

  7.   
    Eggie124's avatar

    nouw ik heb mooiere spellen op de ds gezien ne hoeozw gaat het sherm van de psp snel kapot? omdat op het forum een paar mensen de problemen mee hebben? als je ds valt is de rook niet heel veel meer van over 😉

  8.   
    YpoX's avatar

    Nou, das niet waar, De DS zijn scherm gaat niet snel kapot, en mijn neef had(heeft) er ook een maar die was ook al naar 3 dagen kapot, heb er ook op gespeeld en vond de DS toch beter :-?.

  9.   
    Krizzle's avatar

    Ziet er best mooi uit… voor de DS.

  10.   
    Ariose's avatar

    Tot nu toe waren alle Mario Kart spellen goed 😀 ik ben benieuwd hoe deze wordt 😀 de screens zien er iniedergaval goed uit 😮

  11.   
    Fredje's avatar

    hoe kinderachtig, wolkjes met gezichtjes, palmbomen met gezichtjes en al die felle kleurtjes…

  12.   
    Wynaut's avatar

    Dit is heel erg fake!!!!
    Ik heb in de Rai de echte versie gespeeld.
    En ik vind dat deze alle screens + de Boxart nep zijn.
    Ook de info is super fake!
    Die ballon hebben ze van Pokémon Dash gepikt.
    En de veer van Super Mario 64 DS!
    (De echte) Mario Kart DS rulez!