Kameo: Elements of Power krijgt website

Kameo: Elements of Power, een van de launchtitels waar zo ongeveer het meest, maar ook het langst óp gewacht is, heeft nu ook zijn eigen website gekregen op het internet. De website, uiteraard geheel in sfeer en stijl, is erg de moeite waard.

De sprong van de Xbox naar de Xbox 360 wordt in ieder geval niet voor niets gemaakt. Kameo: Elements of Power moet model staan voor het verschil in prestaties tussen de Xbox en zijn opvolger, de Xbox 360. Door Rare worden uitzonderlijke graphics beloofd in combinatie met superieur geluid en een optimale Live-beleving. Met name het aantal vijanden dat tegelijkertijd op je scherm zal worden geprojecteerd zal bijzonder hoog zijn.

Kameo: Elements of Power is een episch actie-avontuur waarin jij de rol van een elfje speelt dat in een sprookjeswereld beestjes moet gaan vangen. Deze beestjes komen uit de vijf ‘Elements of Power’: Water, IJs, Planten, Steen en Vuur. Vanzelfsprekend zullen alle dieren die je te pakken krijgt beschikken over hun eigen eigenschappen die te maken hebben met een van deze groepen. Deze eigenschappen zal Kameo kunnen gebruiken om verder te komen in haar strijdtocht om de wereld te redden, maar zij zal ook kunnen veranderen in een van deze beesten. Op die manier is er weer een aantal plekken bereikbaar die anders niet bereikbaar zouden zijn.

Kameo: Elements of Power komt op 2 december als launchtitel uit op de Xbox360.

De website vind je hier.

 1.   
  Cirdan's avatar

  mooie website;) die game lijkt me wel tof maar ik hoef hem nie dus..:P

 2.   
  gamer1's avatar

  idd, deze website laat ook veel info en nieuwe dingen zien.

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  vette site.
  dit spel gaat hem echt worden !