Geweigerde reclame Pro Evolution Soccer 5 te downloaden

In de UK is de reclame ter promotie van Pro Evolution Soccer 5 verboden om uit gezonden te worden op de Engelse tv. In de spot zien we hoe een grasmaaier over de tv-kabel rijdt waarop John Terry en Thierry Henry zitten te spelen. Volgens de Engelse Reclame code commissie is dit in strijd met de gezond- en veiligheidsregels en is de reclame dan ook geband van de Engelse tv. Volgens de commissie zouden kinderen het verschil niet kunnen maken tussen televisie en werkelijkheid. Misschien zouden kinderen inderdaad wel eens met een grasmaaier over een tv kabel kunnen rijden, waarna vervolgens, zoals eurogamer.net dat zo mooi zegt, je haren overeind gaan staan, er rook uit je kleren komt en je skelet gaat knipperen.

Uiteraard staat de spot wel op internet en is ‘ie hier te downloaden met behulp van een torrent file.

Pro Evolution Soccer 5, in Japan Winning Eleven 9 geheten, zal meer basisbewegingen bieden, een realistischere weergave van het weer bevatten (nu ook sneeuw), maar het meest veelbelovende zal de verbeterde net-optie zijn. Een nieuwe optie in de game is Nippon Challenge ‘Go For 2006’, waarbij je, in ieder geval in de Japanse versie, het Japanse elftal naar een internationaal toernooi moet begeleiden. Een soort Hiddink optie, maar dan met Japan. Chelsea, Arsenal, FC Porto, Galatasaray, Dynamo Kiev en Rangers zijn enkele teams die de game moeten sieren.

Pro Evolution Soccer 5 zal dit jaar wederom een poging doen om FIFA 2006 van Electronic Arts voor te blijven. Konami zal dit proberen te bewerkstelligen door middel van nog vloeiendere animaties, nog meer mogelijkheden en een nog betere AI zodat PES 5 de ultieme voetbalsimulator wordt.

  1.   
    Narcist's avatar

    Volgens de commissie zouden kinderen het verschil niet kunnen maken tussen televisie en werkelijkheid. Misschien zouden kinderen inderdaad wel eens met een grasmaaier over een tv kabel kunnen rijden, waarna vervolgens, zoals eurogamer.net dat zo mooi zegt, je haren overeind gaan staan, er rook uit je kleren komt en je skelet gaat knipperen. 😆 😆 Ach ja, je hebt soms van die domme politicus…

  2.   
    Xarrot's avatar

    Ze zijn gewoon fan van de FIFA reeks, da’s alles 😀

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    wat een mongolen…

  4.   
    none's avatar

    ik hou nie van foetbal games

  5.   
    Cirdan's avatar

    mee eens ik houw ook nie zo van die voetbal games

  6.   
    WW's avatar

    Nou wat een leuke reclame! Ik pak gelijk de grasmaaier en maai eens lekker over al die gamesnoeren die hier volop over de Bosche straten verspreid liggen. Want wat ik zie moet ik nadoen. ofzo.

  7.   
    the_supremacy's avatar

    WOEHOE!!!
    GALATASARAY!! 8)

  8.   
    Krizzle's avatar

    “Volgens de commissie zouden kinderen het verschil niet kunnen maken tussen
    televisie en werkelijkheid.”

    Whaha, dat is idd moeilijk uit elkaar te houden natuurlijk… 🙄

  9.   
    basovich's avatar

    was is di voor onzin 😕

  10.   
    basovich's avatar

    okééé 😕 😮

  11.   
    Tha Duck's avatar

    Ze moeten toch iets de schuld geven van alle debiele dingen die mensen/kinderen in hun hoofd halen. 🙄

  12.   
    Cirdan's avatar

    😕

  13.   
    Fawaka-W's avatar

    EA heeft natuurlijk deze reclame gefinancieerd (A)