Pro Evolution Soccer 5 heeft een eigen website

Konami heeft de website van de voetbalgame Pro Evolution Soccer 5 geopend. De game zal op alle platformen voorzien zijn van online mogelijkheden. Volgens berichten zou de game morgen moeten verschijnen op de PlayStation 2 en Xbox en volgende week op de PC. De PSP versie zou nog zeker een maand langer op zich laten wachten.

Pro Evolution Soccer 5, in Japan Winning Eleven 9 geheten, zal meer basisbewegingen bieden, een realistischere weergave van het weer bevatten (nu ook sneeuw), maar het meest veelbelovende zal de verbeterde net-optie zijn. Een nieuwe optie in de game is Nippon Challenge ‘Go For 2006’, waarbij je, in ieder geval in de Japanse versie, het Japanse elftal naar een internationaal toernooi moet begeleiden. Een soort Hiddink optie, maar dan met Japan. Chelsea, Arsenal, FC Porto, Galatasaray, Dynamo Kiev en Rangers zijn enkele teams die de game moeten sieren.

Pro Evolution Soccer 5 zal dit jaar wederom een poging doen om FIFA 2006 van Electronic Arts voor te blijven. Konami zal dit proberen te bewerkstelligen door middel van nog vloeiendere animaties, nog meer mogelijkheden en een nog betere AI zodat PES 5 de ultieme voetbalsimulator wordt.

De website vind je hier.

 1.   
  Cirdan's avatar

  mooi maar ik houw nie zo van die games:P

 2.   
  Fawaka-W's avatar

  ik wel. ik ben altijd een pro evo fan geweest (sinds deel 1)
  ik ben alleen benieuwd of ze dit keer fifa06 (opgevoerde PES4) kunnen verslaan.

 3.   
  Krizzle's avatar

  Whaha, lol gaan ze voor elke nieuwe PES een nieuwe website maken misschien dan… 😛

 4.   
  helblaster's avatar

  ik ben meer een fifafan maar heb pro evo 3 en 4 ook 😀

 5.   
  Cirdan's avatar

  ik vind fifa street voetbal wel leuk maar die andere voetbal games maarja boeiend:P