PSP krijgt mogelijk optionele 4 gigabyte HDD

Voor de mensen die meer uit hun PSP willen halen door bijvoorbeeld foto’s en/of video’s erop te bekijken, kan de opslagruimte van de PSP een beperking zijn. Momenteel zijn de grootste chipjes die verkrijgbaar zijn 2 gigabyte, maar dan houdt het ook op. Deze chips kosten momenteel rond de 150 euro.

Volgens deze website zou er soort harddisk voor de PSP in de maak zijn. De HDD plug je in de memory-poort, linksonder op je PSP. Vervolgens kan de HDD zelf achterop de PSP worden bevestigd. Bij de HDD zou een zelfde vorm extensie geleverd waardoor er de ergonomische vorm behouden blijft.

We kunnen dit voorlopig nog maar het beste als roddel beschouwen, aangezien officiële informatie nog ontbreekt. Op de onderstaande afbeeldingen staat het idee van de HDD voor de PSP. Wordt dit de eerste HDD voor de PSP?

  1.   
    Firef0x's avatar

    dat is best veel (film)

  2.   
    Fredje's avatar

    hoeveel gaat dat koste???

  3.   
    Gast's avatar

    Ja deze is echt en dat andere gedeelte is een batterij. Dit ding is van Datel dat eerder de X2 batterij op de markt bracht met 2x zoveel power als een gewone PSP batterij en nu hbben ze daar een 4 GB hdd bij gedaan.
    Hij gaat waarschijnlijk 250 euro kosten.

  4.   
    wesleyjaja's avatar

    tss lekker erodinamisch juh :/ hmm gaat zon 200pleuro kosten…

  5.   
    Digital Rocker's avatar

    Hij is al te koop hoor, die X2 batterij kan 2x zo lang mee, 3,6V en 3600mAh dacht ik.
    196,- euro’s op www.inkoopacties.net 🙂

  6.   
    snowbob's avatar

    pl€p 😛 ik heb een ds 😀 beter !!

  7.   
    Eggie124's avatar

    ik heb een psp.. maar 250:S daar heb je een psp voor :S maarjah dan maar gwn men 1gb kaartje.. en wachten tot dat het goedkoper word.. miss komt sony nog met een oplossing:)

  8.   
    gamer112's avatar

    nou ik hoefh em niet houd hetwel bij me meory stick van 128 mb is ook nog niet vol komt die ook niet zet er toch geen films op beetje muziek wat achterrgonden meer niet

  9.   
    *psp*'s avatar

    flinke kist er achter aan maar het is wel veel geheugen
    mooi illegale films en games erop (af)spele 8)

  10.   
    ggpelupessy's avatar

    Dit is geen roddel, maar een feit.
    Zie ook hier http://www.gcshop.nl/details.php?id=1703

  11.   
    Fawaka-W's avatar

    het is een feit.
    sterker nog ik heb het gezien bij iemand (vriend van em uit japan) maar het is zonde van je geld…. 250 euro voor 4 gig even duur als een iPOD MET 40 GIG.