Gamersnet.nl

Tony Hawk’s American Wasteland voor PC bevestigd

Aspyr Media, Inc. Heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwste Tony Hawk-telg ook voor de PC zal gaan uitkomen. Naast op de gebruikelijke consoles kwam de game vaak ook uit voor de pc, maar dan een stuk later. We kunnen in december met onder andere Tony himself skaten in Los Angeles met Tony Hawk’s American Wasteland. Je weet dus wat je onder de boom moet leggen ‘voor je broertje’.


Al weer het zevende deel en dit keer geen Pro Skater of Underground, maar een gloednieuwe naam, Tony Hawk’s American Wasteland. Eigenlijk is dat het enige wat verandert is, aangezien het nog steeds voornamelijk om skaten draait. Echter, dat skaten heeft nu wel meer opties. Zo kun je nu tegen muren oplopen en te gekke tricks daarmee combineren. Daarnaast is het nu mogelijk om met een BMX’je enkele tricks te doen. Skatetechnisch gezien veranderen er ook een aantal dingen. Zo kun je nu overal op stallen, zijn vrij wel alle tricks uit te voren met ‘one foot’ en is er natuurlijk een verbreding van het aantal mogelijke tricks. Tenslotte is het dan nog mogelijk om van je board af te gaan en een salto te maken.
De nieuwe Tony Hawk speelt zich af in een gigantisch level wat Los Angeles voor stelt. Dit gigantische level kent geen laadtijden totdat je uit de game gaat, beloofde Activision ons!

Tony Hawk’s American Wasteland komt in december uit voor de PC.