Nieuwe scans Project Rub 2

Met de komst van de Nintendo DS leken veel onmogelijke games ineens mogelijk. De vele mogelijkheden van het touchscreen zouden tot enorme successen kunnen leiden. Nintendo heeft echter nog niet volop gebruik gemaakt van het innovatieve van de stylus… slechts enkele games als Mario Ware: Touched en Kirby’s Canvas Course wisten een beetje origineel om te springen met het touchscreen. Er was echter één game die het beste omging met dit schermpje: Project Rub.

In Project Rub is het de bedoeling om een meisje te versieren. Tijdens deze ‘jacht’ moet je langs allerlei obstakels, om zo het hart van het meisje voor je te winnen. Dit allemaal door volop gebruik te maken van het touchscreen: blazen, tekenen, tikken… alle bekende mogelijkheden werden in de game gebruikt. Het is dan niet verwonderlijk dat erg veel mensen alweer zitten te springen om Project Rub 2. In het Japanse gamemagazine Famitsu wordt de game uit de doeken gedaan, waar ook de volgende scans uit voortkwamen:

Op twintig oktober van dit jaar ligt Sega’s game al in de Japanse winkels.

 1.   
  BF2 3001's avatar

  Jeetje laat ze eerst die japanse of chinese tekens in engels of nederlands zetten en dan zien we wel verder 8)

 2.   
  Fawaka-W's avatar

  k vind ze wel mooi die japanse tekens.
  het trekt me juist nog meer aan door de vrolijke en speelse letters vind ik het spel (als het een reclame zou zijn) juist aantrekkelijker.

 3.   
  Eggie124's avatar

  alleen je word er niks wijzer van.. ik wil wel weten wat der staat zow schiet het niet echt op he