Halo 3 release: ‘When it’s ready’

Robbie Bach, president van Xbox, komt terug op een statement dat Bill Gates heeft gemaakt eerder dit jaar. De multimiljardair verklaarde namelijk dat het volgende deel in de succesvolle Halo serie, Halo 3, uit zou gaan komen ten tijde van de launch van de PlayStation 3. Dit natuurlijk om in Sony’s vaarwater te gaan liggen. Bill lijkt het echter fout te hebben, aangezien Bach aangeeft dat het als ‘metafoor bedoeld was’:

    “Philosophically, the point Bill was trying to make is that we’re not just going to ship and not have great stuff coming up. We don’t know when Sony will ship PS3. They’ve said spring … What we do know is that the way our portfolio lines up we’re going to have great exclusive content. Halo is something we’ll ship when it’s ready.”


De uitleg van Bach lijkt eerder op een poging tot terugkrabbelen dan op een beredeneerde uitleg. Waarschijnlijk denkt Bach een release in de lente, waarin de PS3 waarschijnlijk uitkomt, niet te gaan halen en dekt dat dus op deze manier in. Hij heeft echter ook de woorden “when it’s ready” in zijn mond genomen. De vorige hooggeanticipeerde game (die toevallig een gespierde blonde gozer met zonnebril in de hoofdrol heeft) die deze ‘releasedatum’ heeft gekregen, heeft tot nog toe het daglicht niet gezien…

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    ze willen halo3 launchen op de ps3 lauch.
    alsof dat de ps3 tegenhoud sukkels (a)

  2.   
    gamer112's avatar

    ze willen het niet meer launchen als de ps3 komt ze lacuhen hem als die klaar is