Age of Empires III community webstek geopend

Ensemble Studios heeft een community website van de game Age of Empires III geopend. Op de site vind je niet alleen de gebruikelijke informatie maar uiteraard ook alle statistieken van gespeelde games. Kleine tip: zet je geluid af of heel zachtjes! Voor de duidelijkheid: dit is een aanvulling op de officiele site.

Age of Empires 3 heeft de spelers ongekend realisme te bieden, met natuurgetrouwe effecten en ongeevenaarde visuele details. Het verhaal gaat verder waar Age of Empires 2 gebleven was, en geeft de speler de leiding over een Europees land dat de nieuwe wereld gaat verkennen, kolonizeren en veroveren. Deze periode is verbluffend weergegeven, van gigantische Europese kathedralen tot moedige Indianenstammen, en spectaculaire gevechten met zwaarbewapenede infanterie, cavalerie en schepen volgeladen met kanonnen.

In Age of Empires III zullen spelers de Nieuwe Wereld van Noord- en Zuid-Amerika tussen 1500 en 1850 kunnen verkennen. Met verschillende Europese naties is het de bedoeling om handelsconnecties te verwerven, steden te bouwen en vijanden te verslaan tijdens het claimen van terrein in de Nieuwe Wereld.

Klik hier voor de communitysite.

  1.   
    WW's avatar

    Schok me kapot van dat schietgeluid! (Ik had t geluid ook erg hard aan 😉 ).

    Wel mooie site trouwens. Jammer alleen dat er bij elk berichtje een foto van de maker er van bij staat. Dat haalt t gemiddelde een beetje naar beneden.

    Gelukkig doen ze dat hier niet. 😛

  2.   
    BF2 3001's avatar

    ja mee eens 8)
    ik heb er vet zin in wanneer die game uit komt!!
    het is egt een vet coole game 8)
    mooie website trouwens 😉

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    k moet een keuze maken CIV4 of AOE3…..:( moeilijk moeilijk

  4.   
    gamer1's avatar

    ik ga in ieder geval AoE3 kopen 😀

  5.   
    need for speed's avatar

    aoe3 natuurlijk 😀

  6.   
    BF2 3001's avatar

    CIV4 wat is dat?:P

  7.   
    Fawaka-W's avatar

    CIV=Civilization

  8.   
    BF2 3001's avatar

    okay thx 8)