Gekte in New York door aanwezigheid Miyamoto

Als je dacht dat gillende hordes fans voor gameontwerpers alleen een scenario was dat in Oosterse landen voor zou kunnen komen, dan heb je het mis. Miyamoto, geestelijk vader van onder andere de beroemdste loodgieter ter wereld Mario, is een man voor wie dit wel geldt. De mensen vooraan in een rij in New York hebben maarliefst twee dagen gewacht om de creatieve Japanner te kunnen zien en eventueel om een handtekening te kunnen vragen.

Dit gebeurde toen Nintendo in haar twee grote winkels in New York een campagne hield ter promotie van hun Nintendogs. Op zondag wachtten maarliefst 1.500 mensen voor de Nintendo World Store in Rockefeller Center om een glimp op te vangen van de sympathieke Shigeru Miyamoto. Dit terwijl ze wisten dat alleen de eerste 200 fans een meet&greet met mister Miyamoto zouden krijgen.

Uiteraard was Nintendo trots op de opkomst.

    “It’s no secret that Nintendo has the best, most loyal fans in the world,” said Reggie Fils-Aime, Nintendo of America’s executive vice president of sales & marketing,who also met with fans at both events. “These events demonstrated that Nintendogs has huge momentum to carry it through the holidays.”

Tot slot had Nintendo nog een verassing in petto voor de wachtende fans. Deze kregen namelijk een speciaal Haylie Duff bericht op hun DS. Als je afgelopen weekend niet in New York was, dan verwijst Nintendo je door naar de officiële website.

  1.   
    Deathwing's avatar

    Dat mesnen zich zo druk maken over de gestoorde bedenker van mario die allan niet meer origineel is 🙄 😉

  2.   
    Lasso's avatar

    Oeh, Don’t touch Miyamoto. He is a genius.

  3.   
    Oranje's avatar

    Ja, Miyamoto is genialer dan Einstein. Die gast is zo vet, de creativiteit zeg.

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    Reactie door Deathwing op woensdag 28 september, 2005 – 16:59
    Dat mesnen zich zo druk maken over de gestoorde bedenker van mario die allan
    niet meer origineel is

    hij is dan wel een extreem rijke gestoorde:)

  5.   
    Flippow's avatar

    Wel leuk. Ik zou ook wel een handtekening willen hebben van di gast. 8)