Koei ondersteunt Revolution

Koei heeft aangegeven dat er plannen zijn om games te gaan ontwikkelen voor Nintendo’s nieuwe console, de Revolution. De Japanse developer, bekend van de Dynasty Warriors serie, heeft nog niet bekend gemaakt welke spellen naar de Revolution gaan komen. Wellicht gaat het om een nieuwe Dynasty Warriors spel, of misschien wordt het een geheel nieuwe game.

Steeds meer ontwikkelaars hebben aangegeven de Revolution te ondersteunen. Al voordat de Revolution controller werd onthuld kon Nintendo al enige namen op het lijstje zetten, en na de verrassende onthulling van de contoller zullen er alleen nog maar meer namen bijkomen.

  1.   
    gamer112's avatar

    ja had ik vanmiddag al gelezen op de site van gammo kom er heel soms alleen voor het nieuws

  2.   
    gamer1's avatar

    ik ben benieuwd met wat voor spellen ze komen

  3.   
    Krizzle's avatar

    Koei? Is dat de verbasterde meervoud van Koe ofzo?

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    ha-ha ze maken teminste goede games daar gaat het om :p
    ik hoop dat ze een dynasty maken met die besturing (a)

  5.   
    xX ozzykan Xx's avatar

    jezus wat een kut controller heeft de nintendo revolution man het is gewoon een afstandbediening maar dan met allemaal knopjes wat een kut ding maar ja k had liever wat anders verwacht maar alleen maar hopen dat de maker veel geld verdiend met dit console 🙄

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    mischien is het beter als je er eerst mee speelt voor je domweg conclusies gaat trekken…

  7.   
    SynoP's avatar

    Eerst dacht ik, die revolution wordt niks, maar zit er nu zelfs zelf aan te denken zo’n ding aan te schaffen als de games me bevallen. Die controller lijkt me ook wel fijn, je moet denk ik die afstandbediening met 2 handen beet houden, 1 hand onder en 1 hand boven. Ik ga het zekers proberen zon controller.. in de winkel.

  8.   
    Krizzle's avatar

    Het lijkt me idd wel fijn met die analoge stickjes. Die krijg je er bij als je de Revo koopt dus al ie niet al te duur is, koop ik hem wel.