Nieuwe screens The Sims 2 (DS)

Wederom zijn er vier nieuwe screenshots van de simulatiegame The Sims 2 verschenen, ditmaal voor de Nintendo DS. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat we voor het eind van het jaar een van de grootste EA-hits op ons dubbelscherm kunnen spelen.

Een van EA’s grootste franchises is The Sims. De game The Sims 2, het langverwachte vervolg heeft dus ook weer voor miljoenen verkopen gezorgd. EA is nu druk bezig met het overzetten van The Sims 2 naar consoles en handhelds. Griptonite neemt de DS versie onder handen. De Nintendo DS had al een game in The Sims serie namelijk The Urbz, maar hier ging het meer om een geporte versie van de GBA versie van The Urbz. Met The Sims 2 komt er een compleet nieuwe game speciaal gemaakt voor de Nintendo DS. Zo zal de game Real Time 3D, Real Time Clock, Touch-screen mogelijkheden en zelfs gebruik van de microfoon ondersteunen. De DS versie zal ook gebruik maken van de ingebouwde WiFi-mogelijkheden van de handheld, zo kun je draadloos creaties gemaakt met het touch-screen uitwisselen en mini-games tegen elkaar spelen.

 1.   
  Joene90's avatar

  Yes!! Sims 2 = masterlijk en veel beter dan the Urbz want bij Sims 2 draait t om sex ๐Ÿ˜†

 2.   
  Krizzle's avatar

  Het ziet er (gelukkig) ook een een stuk beter uit dan in The Urbz.

 3.   
  Chr1oN's avatar

  Het enige wat ik niet hoop is dat mijn zusje Sims 2 gaat kopen, dan heb ik zelf geen tijd meer om te DSen ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ

 4.   
  Krizzle's avatar

  Ik hoop juist wel dat mijn zusje The Sims 2 gaat kopen want zij DS’t toch niet zo super vaak en dan heb ik er een spel bij. 8)

 5.   
  WW's avatar

  Wario schreef, "Yes!! Sims 2 = masterlijk en veel beter dan the Urbz want bij Sims 2 draait t om sex ๐Ÿ˜† "

  Dat maak JIJ er van. Je kan het om zo veel dingen laten “draaien”.

  Mooie screens, wel. (al is t weer een aardig tijdje geleden ๐Ÿ˜‰ )

 6.   
  Krizzle's avatar

  Ja, de screens zijn wel mooi. Maar het is wel jammer dat je je Sims niet kan besturen met de stylus (tenminste, daar ga ik van uit omdat op het onderste scherm een menuutje staat).

 7.   
  Vulcano's avatar

  Dark Blade schreef, "Ja, de screens zijn wel mooi. Maar het is wel jammer dat je je Sims niet kan besturen met de stylus (tenminste, daar ga ik van uit omdat op het onderste scherm een menuutje staat)."

  dat is wel slecht jaa ๐Ÿ˜•