Gamersnet.nl

Geen credit card meer nodig voor Xbox Live

Eind dit jaar is in Europa de volgende generatie van de online multiplayer gamingservice Xbox Live beschikbaar voor eigenaars van het Xbox 360 game- en entertainmentsysteem. Naast het Xbox Live Silver-lidmaatschap dat bij iedere Xbox 360 wordt geleverd, kunnen gamers voor slechts 59,99 een nieuwe wereld van online gaming beleven met een 12 maanden Xbox Live Gold-lidmaatschap.

Belangrijk nieuws is dat voor het aanmaken een Xbox Live-account voor de Xbox 360 geen creditcard nodig is. Gamers kunnen een 12 maanden Xbox Live-abonnement gewoon in de winkel kopen, evenals een abonnementskaart voor drie maanden. Daarnaast is het mogelijk om via het Xbox Live Dashboard met een creditcard een verlenging van het Xbox Live-abonnement te kopen, voor periodes van een maand, drie maanden of twaalf maanden.

De volgende generatie Xbox Live zal gamers twee lidmaatschapsniveaus bieden. Xbox Live Silver is het standaard lidmaatschap voor iedereen met een Xbox 360, een breedband internetverbinding en een memory-unit of een harddisk. Het Xbox Live Gold-lidmaatschap biedt gamers de volledige Xbox Live online-beleving, voor slechts 59,99 per jaar (gemiddeld ongeveer 5 per maand).

Peter Moore van Microsoft Home Entertainment Division zegt:

“Met Xbox Live op Xbox 360 kan nu iedere gamer nu lid worden van de grootste online gaming-gemeenschap ter wereld. Met de keuze uit verschillende lidmaatschapsniveaus en tal van extras kunnen gamers optimaal genieten van hun games op het meest innovatieve game- en entertainmentsysteem tot nu toe. Onze bestaande twee miljoen leden kunnen tegen dezelfde prijs als voorheen gebruik maken van deze nieuwe online mogelijkheden, terwijl nieuwe gebruikers voor het eerst kennis kunnen maken met volgende generatie online gaming en entertainment.”