Nieuwe demo: FIFA Manager 2006

Speciaal voor 2006 heeft Electronic Arts besloten de naam van Total Club Manager om te dopen tot FIFA Manager. Natuurlijk is dat niet de enige wijziging: wat dacht je van de Full 3D Match Engine, die de wedstrijden bijna levensecht op je scherm zet? Of speel je liever met de Match Analysis Tool, waarmee je in 2D precies kunt zien welke spelers de bal mogen trappen en welke uit het team moeten worden geschrapt? Of ben je gelukkiger met de in-game website, footballworld, waar alle het nieuws en de laatste roddels rond de voetballers en de teams waarvoor ze spelen is te vinden? Misschien halen cijfertjes je over de streep: FIFA Manager 2006 heeft officiële licenties van meer dan 2000 clubs en 20.000 spelers!

Download deze demo.

  1.   
    Joost Nijhof's avatar

    Is even kijken!

  2.   
    Dreeetjuh's avatar

    ff tjekke 🙂

  3.   
    gamer1's avatar

    nou maar even kijken, het downloaden is bijna klaar.

  4.   
    Achilles's avatar

    Microsoft heeft vandaag de reeds eerder aangekondigde demo van Age of Empires 3 beschikbaar gesteld. De demo laat je twee singleplayermissies en een schermutseling spelen uit deze nieuwe RTS van Ensemble Studios. De skrimish-mode is speelbaar met zowel het Britse als Spaanse volk en bevat een tweetal maps, namelijk New England en Texas. De demo is 370 MB groot en te downloaden op één van de onderstaande mirrors:

    Worthplaying
    GamersHell

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    wat een saai spel..

  6.   
    Dreeetjuh's avatar

    beetjuh on overzichtelijk.. te veel dinguh op 1 plek enzow… beetjuh minder (N)

  7.   
    Paolo's avatar

    Het schijnt dat FIFA Manager 2006 ín FIFA 2006 komt,, dus als je FIFA 2006 koopt heb je ook meteen FIFA Manager 2006,, ook is FIFA 2006 volgens PU veel beter dan de vorige,, maar het is nog niet bekend of hij ook beter is dan PES.

  8.   
    Fawaka-W's avatar

    fifa 2006 heeft de engine van pro evo 4 100% gekopierd ($%#$%^$) maarja we zullen zien.,

  9.   
    lolos's avatar

    goed en echt dat is wel leuk zelf hou ik niet heel erg van voetbal maar toch 😛