Waanzinnig motorgebrul in twee nieuwe filmpjes NFS: Most Wanted

Twee ongelooflijke spectaculaire filmpjes zijn opgedoken op de officiële site van EA. Op de ene zien we een achtervolging tussen een dikke BMW M3 GTR en een undercover politieagent, met de nodige schade van dien. Op het andere filmpje wordt dezelfde BMW gevolgd door enkele politiewagens, waarmee je misschien aan Need for Speed: Hot Pursuit zou kunnen denken. Voor het eerst zien we echte lange in-game videobeelden en dat liegt er niet om. Naast de oogstrelende graphics zullen de autofreaks zich kunnen aftrekken op het hoge-toeren-geluid van de motor en scherpe fluitjes van de turbo chargers. Zullen de filmpjes van de X360 afkomen of is de game écht zo strak?

Dit negende Need for Speed-spel uit de reeks moet een mix worden tussen de eerste delen, waarin het vooral draaide om politieachtervolgingen, en de laatste 2 Underground games. In Need for Speed: Most Wanted ben je namelijk een straatracer die in een nog grotere stad dan het Bayview uit Need for Speed: Underground 2 vrij kan rondrijden. Je kunt meedoen aan straatraces zoals een Circuit race, Dragrace en Sprint uit de Underground games maar ook in andere nieuwe modes. Je verdient geld en reputatie, maar hoe meer reputatie je hebt, je meer politie achter je aan komt. EA belooft Hollywood-achtige achtervolgingen met meer dan 6 politiewagens op je hielen. Je eigen wagen is netzoals in de Underground-delen helemaal te tunen maar dan met nog meer auto’s en echte tuningmerken.

Need for Speed: Most Wanted ligt in november voor de (hou je vast) PC, PlayStation 2, Xbox, Gamecube, Nintendo DS, PSP, Gameboy Advance en ook de Xbox 360.

  1.   
    Lasso's avatar

    Svp wel kijken voordat je een reactie plaatst, aangezien dat niet vaak gebeurd. 😛 Het is trouwens goede kwaliteit streamen, dus geen geklooi of wat. Gewoon doen dus. =)

  2.   
    Wessel's avatar

    Zeker mooie ingame filmpjes, vooral die achtervolging.

    Hier kijk ik zeker naar uit!

  3.   
    Fredje's avatar

    te gek, ik neem ‘m op psp

  4.   
    Jaco_R's avatar

    Ze doen het niet 😥

  5.   
    Jaco_R's avatar

    Ghehe ik moes nog effe wat downloaden maar echt super vet 😆 8)

  6.   
    nEels's avatar

    Geweldig spel wordt dit, dat urban Underground-gedoe ben ik onderhand wel zat; tijd voor de terugkeer van Hot Pursuit taferelen!

  7.   
    Fawaka-W's avatar

    Prachtigggg NFS is backk

  8.   
    XGT_Spider's avatar

    He maar NEELS het is ook nog een beetje urban hoor want je kan nog steeds je auto’s tunen.

    He maar wil je zeggen dat porsche ook in NFS MW zit???

  9.   
    gamer112's avatar

    ik kan hem van de week pas kijken ik heb op deze pc geen quiktime is een oud beesje maar ik weet zeker dat ze wel vet zijn

  10.   
    geraldrealgamer's avatar

    komt ie ook, als die uit is, op de ps3? 😉

  11.   
    Ruwan2's avatar

    JOA MAN BMW OPTUNEN!!!!! 😮 😛

  12.   
    Fawaka-W's avatar

    ja idd
    het maasterlijkste vind i kdat er BMW’s zijn.
    😀

  13.   
    XGT_Spider's avatar

    Porsch zit er ook in m,ensen

  14.   
    Fawaka-W's avatar

    ja maar die vind ik persoonlijk echt lelijk.
    alleen die nieuwe vind ik mooi (die platte)

  15.   
    luviana's avatar

    De Carrera GT 😉
    Ik vind het opzich nog niet echt veel, de steden zijn te grijs. Doe mij maar gewoon Need for Speed 2:SE of NFS3: Hot Pursuit. Die delen waren machtig 🙂