Filmische nieuwe screens van The Movies

Zie hieronder de nieuwe screenshots van The Movies, de game waarin je zelf de studiobaas en film-regisseur kan spelen. Ook op deze nieuwe portie frisse screens zijn weer een aantal filmsets te zien, met echt alles erop en eraan. Zo zie je de verschillende decors met alle camera’s, lampen en stellages met technisch spul, de campers waarin je fictieve ‘filmsterren’ hun onderkomen hebben gevonden en zie je andere mensen rondlopen die aan de filmproductie meewerken. Daarnaast zijn er nog enkele screens waarop diverse filmscene’s worden getoond.

Hoe dit spel werkelijk in elkaar steekt en of het ook góed in elkaar steekt weten we natuurlijk nog niet, maar de screenshots die we tot nu toe gezien hebben zien er al behoorlijk goed uit. Men heeft nog een paar maanden de tijd om aan deze afwijkende game te sleutelen, hopelijk mag het eindresultaat er dan zijn. Tot die tijd moeten we het doen met de trailers en screens die door hen vrijgegeven worden.

In The Movies moet je een complete filmstudio leiden. Daarbij is het niet alleen noodzakelijk om beslissingen te maken over welke filmproject je gaat beginnen, maar zelfs kleine details als de aanleg van kantoren voor schrijvers en de bouw en het hergebruik van decors zul je moeten regelen.

Natuurlijk is het maken van films nog een belangrijk onderdeel van de game en ook hier heb je alles in de hand, van het bedenken van de achtergrond van de film tot het huren van de mensen. Tijdens het maken van de films kun je met schuifbalken zaken als de hoeveelheid geweld en romantiek in de film regelen. Het verlagen of verhogen van die factoren bepaald het succes van de film, waarbij het jaartal waarin je op dat moment zit ook een rol speelt.

The Movies moet eind dit jaar voor de PC, PlayStation 2, Xbox en Gamecube verschijnen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Lasso's avatar

    Wazige screen, die 17de. 😛

  2.   
    evil pannekoek's avatar

    gaan ze ook nog een game maken waarin je kok kunt worden ofzo?? 😮

  3.   
    nEels's avatar

    @ Lasso: Inderdaad, beetje bizar. 😛

  4.   
    n00kie's avatar

    coowle game 😀 😀 😀 😀

  5.   
    Lasso's avatar

    @evil pannekoe, wat wil jij dan? Een shooter? Heeeul origineel…

  6.   
    snowbob's avatar

    lolig tog 😀 eige film make

  7.   
    Fawaka-W's avatar

    lijk echt vermakelijk 😀

  8.   
    gamer112's avatar

    ziet er wel grappig uit ik neem het spel niet maar toch

  9.   
    Mandamo's avatar

    mmm, misschien als ie in de budget bak ligt..Lijkt me wel heel leuk maar om er nou 50 pleuries voor neer te leggen.

  10.   
    Fredje's avatar

    is dit een soort hollywood tycoon?