Nieuw wapen voor PS2-versie Resident Evil 4

Nog niet zo heel lang geleden kwam Resident Evil 4 voor de Gamecube uit. De ervaring leerde ons al dat dit een zombie-knal festijn zou moeten gaan worden. De game werd een enorm succes, wat vooral te wijten was aan de goed opgezette gameplay en de gigantische grafische pracht (check onze review!). Mede dit succes heeft er voor gezorgd dat de PlayStation2 bezitters kwijlend naar de Gamecubebeelden hebben gekeken. Resident Evil 4 komt immers ook naar de PS2!

Tussen de release van de Gamecube-versie en de Playstation2-versie zit bijna een jaar. Reden genoeg dus voor Clover Studio om nog wat extra’s bij de game te voegen. Één van deze extra’s is een nieuw wapen, genaamd de Plagas Removal Laser 412, kortweg P.R.L. 412:


Of er nog meer van deze extra’s aangekondigd worden is niet helemaal bekend, verwacht wordt wel dat de PS2-versie nét wat meer content zal bevatten dan de Gamecube-versie. Resident Evil 4 ligt op 17 november in de schappen.

  1.   
    snowbob's avatar

    kutte koppe 👿

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    nu de grafix nog…

  3.   
    Klaasvaak's avatar

    waarom zijn het nou weer kutkoppen snowbob? het is toch juist tof dat er wat extra’s bijkomen, het zouden kutkoppen zijn als ze de hele zooi gewoon een directe port zouden maken, en alleen de knoppen wat zouden veranderen, zodat hij speelbaar wordt op de ps2..

  4.   
    n00kie's avatar

    hey wapen ziet er wel lekker dodelijk uit:P:P:P

  5.   
    snowbob's avatar

    het zijn kuttekoppe omdat het eerst een exclusive game worden, en een maand of 2 wordt er opeens gezegd dat hij ook naar de PS2 komt 😕

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    exclusief betekent vaak tijdelijk op een console..

    top spin komt nu ook naar de ps2
    maarja eigenlijk logisch.
    welke game bakker wil geen spellen maken voor de meest bezittende console 🙂