Gun ook naar PSP

Eergisteren berichtten we je al over het feit dat de western third person shooter Gun naar de Gamecube komt. Nu is ook bekend geworden dat Activision’s game ook naar Sony’s handheld komt; de PSP.

Behalve deze aankondiging is alles nog vaag omtrent deze PSP versie. Gezien de grafische kracht van het apparaatje, zou het mogelijk zijn dat het hier om een rechtstreekse port draait. Een exacte releasedatum is niet bekend, maar wel dat de game ergens in 2006 uit zal komen, in tegenstelling tot de console-versies, die in de herfst van dit jaar al verschijnen.

Gun is een GTA-achtige game, die zich afspeelt in het wilde westen rond het jaar 1880. Hier krijg je te maken met beruchte personages als Jessy James en Billy the Kid, en is de speelstijl dus met GTA te vergelijken. Zo zijn er twee grote steden vrij toegankelijk en kun je paarden uit hun stallen stelen. Activision heeft deze game echter niet zoveel laten hypen als hun vorige, zogenaamde GTA-beater True Crime, aangezien er nog vrij weinig van de game bekend is (en de game al in de herfst moet gaan verschijnen).

 1.   
  n00kie's avatar

  eerst gamecube en nu psp het word steeds beter

 2.   
  Fredje's avatar

  tof, want ik krijg een psp en het spel sprak me wel aan

 3.   
  evil pannekoek's avatar

  hoe meer games hoe meer vreugde!! luid een oud spreekwoord 😆