Gamersnet.nl

Marlon Brando’s stem niet in Godfather game?

Volgens de New York Times zal de stem van Marlon Brando als Don Vito Corleone niet te horen zijn in The Godfather – The Game. Eerder dit jaar verkondigde Electronic Arts nog dat ze niet alleen de rechten op het uiterlijk van Vito Corleone hadden bemachtigd, maar ook zijn stem.

In een artikel in de New York Times van deze week is te lezen dat de echte stem van Brando niet gebruikt wordt, maar slechts een (professionele) imitatie. Het is waarschijnlijk dat de medische gesteldheid van de vorig jaar overleden acteur verhinderde dat hij de stemmen in kon spreken. In een verklaring bevestigde EA dat een deel van de dialogen met Don Vito Corleone voor een deel geïmiteerd zullen worden. Brando was echter wel in staat enkele stemmen in te spreken, en die zullen dan ook gebruikt worden voor de game.

In de game, geïnspireerd op de gelijknamige films en de boeken van Mario Puzo, zul je je als een onbeduidende gangster moeten opwerken naar de hogere regionen van de Corleone familie. The Godfather – The Game zal in november uitkomen voor de PC, PSP, Xbox, Xbox 360, Gamecube en Playstation 2.