Details over online toernooien Project Gotham Racing 3

Bizarre Creations, de ontwikkelaar van Xbox 360 racegame Project Gotham Racing 3, heeft aangekondigd verschillende online Xbox Live! toernooien op te zetten voor hun Xbox 360 lauchtitel. Op de officiële site van de ontwikkelaar staan hierover ook enkele details.

Volgens de website kunnen we verschillende soorten toernooien verwachten. Zo komen er toernooien waar duizenden mensen zich voor kunnen kwalificeren, maar ook elite toernooien waar uiteindelijk alleen de beste 32 racers aan deel mogen nemen. Voor anderen zal het mogelijk zijn de toernooien live te volgen via Gotham TV, Bizarre’s nieuwe Xbox Live uitzendkanaal. De speler die gemiddeld het beste gepresteerd heeft tijdens de verschillende toernooien mag zich de ultieme Gotham Hero noemen, en misschien zit daar ook nog een leuke prijs aan vast.

En dit is alleen nog maar het begin, in de toekomst zullen er nog enkele heel belangrijke aankondigingen gedaan worden door Bizarre, aldus Bizarre Creations. Hoe belangrijk deze aankondigingen zijn zal de toekomst moeten uitwijzen, in de tussentijd kun je alvast op de website van Bizarre Creations meer lezen over deze toernooien.

  1.   
    luviana's avatar

    oud nieuws 😕

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    klikt goed

    nu nog wachten op de uitwerking.
    want dan zul je weer krijgen dat er gehacked gecheat blabla word.