Gameplay beelden Kameo: Elements of Power te bekijken

Na al het uitstel hebben we toch weer gameplay beelden onder ogen gekregen van Rare’ Kameo: Elements of Power. Het betreft hier een kort filmpje met ingame beelden van Kameo.

‘Met ‘Kameo: Elements of Power’ zijn we nu al zo lang bezig, daar kan nog wel een half jaartje bij..’, moeten ze bij Rare gedacht hebben. De sprong van de Xbox naar de Xbox 360 wordt in ieder geval niet voor niets gemaakt. Kameo: Elements of Power moet model staan voor het verschil in prestaties tussen de Xbox en zijn opvolger, de Xbox 360. Door Rare worden uitzonderlijke graphics beloofd in combinatie met superieur geluid en een optimale Live-beleving. Met name het aantal vijanden dat tegelijkertijd op je scherm zal worden geprojecteerd zal bijzonder hoog zijn.

Kameo: Elements of Power is een episch actie-avontuur waarin jij de rol van een elfje speelt dat in een sprookjeswereld beestjes moet gaan vangen. Deze beestjes komen uit de vijf ‘Elements of Power’: Water, IJs, Planten, Steen en Vuur. Vanzelfsprekend zullen alle dieren die je te pakken krijgt beschikken over hun eigen eigenschappen die te maken hebben met een van deze groepen. Deze eigenschappen zal Kameo kunnen gebruiken om verder te komen in haar strijdtocht om de wereld te redden, maar zij zal ook kunnen veranderen in een van deze beesten. Op die manier is er weer een aantal plekken bereikbaar die anders niet bereikbaar zouden zijn.

De beelden zijn hier te bekijken.

 1.   
  Onweersub's avatar

  Wow..wat een graphics!

 2.   
  gamer112's avatar

  kan er messchien ook de quiktime versie neer worden gezet zo moeilek is het niet met die links van gametrailers je veranderd de wmv naar mov aan het einde van de link dit is messchien makkelijk voor sommige die op een maqintosh draaien of hoe je het ook schrijft

  http://www.gametrailers.com/player.php?id=6767&type=wmv

  http://www.gametrailers.com/player.php?id=6767&type=mov

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  mooie grafix 😀

  beetje a la nintendo

 4.   
  Deathwing's avatar

  Dat komt om dat rare dit spel eerst voor de gamecube maakte ide van nintendo is…,.

 5.   
  Fawaka-W's avatar

  ja ik weet

  daarom vind ik het ook zo mooi:)