Fable: The Lost Chapters komt ook naar de Xbox

Fable was een roemrucht project van Peter Molyneux. De game zou revolutionair worden en de lat voor een goede RPG zou een stuk hoger worden gelegd. Ondanks dat het spel goed te spelen was, bracht Fable niet wat ervan verwacht werd. Veel dingen waren uit de game geschrapt en het spel was aan de korte kant.

Peter Molyneux beloofde beterschap met Fable: The Lost Chapters. The Lost Chapters zou het spel worden dat Molyneux eigenlijk voor ogen had met Fable. Aanvankelijk zou Fable: The Lost Chapters alleen voor de PC uitkomen. Na talloze negatieve reacties van verontwaardigde Xbox bezitters heeft Microsoft vandaag bekend gemaakt dat The Lost Chapters ook voor de Xbox zal uitkomen.

The Lost Chapters zal in september 2005 uitkomen, en zal onder andere nieuwe gebieden, monsters, wapens en spreuken bevatten.

  1.   
    Onweersub's avatar

    Dit is uitmelkerij! Laat het ze dan via xbox live aanbieden, gratis of voor een kleine vergoeding. Maar nu komt het spel weer als nieuw spel uit terwijl er helemaal niet zoveel nieuw bij is.

  2.   
    superjosti's avatar

    dat maakt mij niet zoveel uit, ik ben allang blij dat ie ook op de Xbox komt!!

  3.   
    infrared's avatar

    @Onweersbui,wat nou als je geen xboxlive mag of geen internet hebt dan zouden de mensen die fable hebben en geen xboxlive hebben dus niet The Lost Chapters kunnen spelen en mischien komt hij ook nog wel voor een kleine vergoeding op xboxlive trek niet te snel conclusies :wink:.
    En mischien is hij wel voor een goedkopere prijs dan fable is in de winkel te koop.

  4.   
    gamer112's avatar

    als ze nu maar weer niet van die dingen gaan weg halen enzo op de xbox versie

  5.   
    Gast's avatar

    @Infrared

    Je hebt wel gelijk maar microsofts kennende gaat hij voor volle pond in de winkels liggen.. 😉
    < Posted by Onweersub >

  6.   
    Quore166V6's avatar

    Moet er niet aan denken dat ze dit als download zouden gaan aanbieden. Hoe groot zou die download dan wel niet worden… Heb nu al bijna geen schijfruimte meer vrij…. 😥

  7.   
    gamer112's avatar

    is je xbox nu al bijna vol dan heb jij echt veel spellen en veel dingen gedownload weant je hebt 5 tot 10 gig op je xbox als hd ik heb 120 maar goed

  8.   
    bloodyraptor's avatar

    Tja ik denk dat die mensen niet goed snik zijn want ik vond altans Fable suuuuuuuuuper goed 😀 Gelukkig dat Fable: Lost Chapters ook op Xbox uitkomt 😀