Chrome: SpecForce-demo overmorgen op het net

Hoewel Chrome zeker geen slechte game was, heeft het niet veel fans gekend. Binnenkort verschijnt er een officieus vervolg: Chrome: SpecForce. Wil je weten of deze game wat is, dan moet je de demo, die dinsdag wordt vrijgegeven, downloaden.

Chrome: SpecForce heeft niet veel gemeen met Chrome. Van een echte band wordt ook niet gesproken, al kun je in het achtergrondverhaal van Chrome wel ontdekken dat de hoofdrolspeler van die game bij Spec Force heeft gediend. Dat SpecForce is een speciaal leger dat zich bezighoudt met de grote bedreigingen en crises binnen de Federation. Je bent als SpecForce-soldaat natuurlijk met de nieuwste en beste spullen uitgerust.

De game begint, als een nieuwe drug steeds vaker voor problemen zorgt. Deze drug maakt gebruikers aggressief en ongevoelig voor pijn en het is daarom des te vervelender dat mafiosi het gebruiken voordat ze de politie aanvallen. Een onderzoek leidt naar een fabriek diep in de bossen van een planeet ver weg en Spec Force mag voor het vernietigen van de fabriek zorgen. Gaandeweg komt men meer te weten over deze missie en een samenhangende intrige…

Chrome: SpecForce heeft een officiële webstek op http://www.specforcethegame.com/

 1.   
  quintmon's avatar

  man ik ken dit spel niet eens
  😕

 2.   
  Fawaka-W's avatar

  nooit van gehoord

 3.   
  gamer112's avatar

  nooit van gehoord hier zijn al screens eerder van gepost kijk eens op die site dan weet je het wel of je moet dan hier nog niet geweest zijn toen dat gepost werd maar het zijn wel coole screens kwasm dat spel alleen voor de pc of ook voor de xbox ?