Releasedate en een aantal licenties voor Pro Evo 5

Famitsu, een toonaangevend gametijdschrift uit Japan, meldt dat Pro Evolution Soccer 5 (daar Winning Eleven 9) gebruik zal gaan maken van individuele licentieovereenkomsten. Dat houdt in dat alleen een club en niet de hele competitie wordt gelicenceerd, waardoor bijvoorbeeld Chelsea wel in de game zit, maar de Premier League aan de game ontbreekt. Chelsea, Arsenal, Manchester United, Liverpool, CSKA Moskou, Sao Paulo zullen in ieder geval aanwezig zijn.

Het tweede opvallende nieuwtje is de releasedate. Famitsu zegt dat 31 september de game in de winkels ligt. Of dit ook de Europese releasedate is wordt niet vermeldt.

Pro Evolution Soccer 5, in Japan Winning Eleven 9 geheten, zal meer basisbewegingen bieden, een realistischere weergave van het weer bevatten (nu ook sneeuw), maar het meest veelbelovende zal de verbeterde net-optie zijn. Een nieuwe optie in de game is Nippon Challenge ‘Go For 2006’, waarbij je, in ieder geval in de Japanse versie, het Japanse elftal naar een internationaal toernooi moet begeleiden. Een soort Hiddink optie, maar dan met Japan.

 1.   
  gamer1's avatar

  heb ik gister al gelezen op een andere site 🙁

 2.   
  Gast's avatar

  hmm een beetje lastig want 31 september bestaat niet eens…
  dus…

 3.   
  Firef0x's avatar

  jij hebt goed op gelet op school 8)
  ik had er niet op gelet 😆

 4.   
  Fawaka-W's avatar

  31 september lol 😀

  maar pro evo 5 gaat gruwlijk worden !!
  net als deel 4

  kw8 er nu al op

 5.   
  Fawaka-W's avatar

  je kunt de namen toch zelf aanpassen dus dat is geen probleem 😉

 6.   
  sandertje's avatar

  Een perfecte releasedate 😛