Ubisoft showt multiplayer filmpje Rainbow Six: Lockdown

Ubisoft heeft een multiplayer filmpje vrijgegeven van de op 8 september uit te komen game Rainbow Six: Lockdown. Het filmpje van 12 Mb laat je uitgebreid de mogelijkheden van met name de online-mode zien. De game is wederom gebaseerd op de verhalen van de schrijver Tom Clancy.

Rainbow Six 4: Lockdown verschijnt in september op de Xbox en Playstation 2. De game is een vervolg op de console versie en is dus makkelijker en meer arcade dan de PC games, maar je kunt ook de optie ‘hardcore’ aanzetten waardoor je met één kogel ook dood bent. Rainbow Six 4 zal weer een spannende campaignmode hebben waarin jij weer een vierkoppig terroristenteam leidt als Domingo Chavez met Dieter Weber, Louis Louiselle en Eddy Price. Daarnaast zullen er ook nog nieuwe experts later erbijkomen. Je zult in allerlei omgevingen in 10 levels met veel verschillende tactieken de strijd moeten aangaan met terroristen die een biologisch virus willen verspreiden. De multiplayer mode is ook uitgebreid, je kunt nu weer split-screen en online de campaign co-op uitspelen, maar ook deathmatch en last man standing is weer van de partij.

Daarnaast krijgt de PlayStation 2 de exclusieve mode ‘Rivalry’, waarin je meer terroristen moet neerschieten dan de anderen (Terrorist Hunt) en de Xbox ‘Career mode’ voor Xbox Live waarin nieuwe dingen te unlocken zijn. Hoe dit precies werkt is nog niet duidelijk. Daarnaast zijn de graphics ook verbeterd met ragdoll physics, tegenstanders zullen dus realistisch neervallen en niet in muren blijven liggen. Maar dat zal sowieso moeilijk worden, want de AI is ook verbeterd, de terroristen wachten je niet meer op en lopen ook patrouilles. Daarnaast zijn er ook nieuwe wapens en voorwerpen, en zijn de mogelijkheden om je teammaten opdrachten te geven uitgebreid.

Het filmpje is hier te bekijken.

  1.   
    gamer1's avatar

    erg hoor 8) 😀 😉

  2.   
    maine's avatar

    counterstrike zit er niet ver naast volgens mij

  3.   
    Achilles's avatar

    Ghost Recon 3 zag er toch een stuk mooier uit!