Expansie World of Warcraft komt eraan

Producer Shane Dabiri van Blizzard heeft losgelaten dat er een expansieset van de MMORPG World of Warcraft zit aan te komen.

“Some have asked about an expansion and what it might hold. I wanted to let players know that it is in the works, and we’ll release details as soon as we can.”

World of Warcraft is een MMORPG in het welbekende Warcraft universum, waar vooralsnog alleen RTS in werd gespeeld. Maar nu kun je dus ook met zijn allen tegelijk gaan Roleplayen, monsters verslaan en quests uitvoeren. Je kunt spelen als onder andere een Mens, Orc, Elf, Trol, Dwerg of een Ondode en dan ook nog eens in een Warrior, Mage, Druid, Rogue, Priest, Hunter of één van de andere klassen. Er is een gigantische wereld met supergrote steden om te verkennen en een verrassend plot om te ontrafelen. Vier jaar na de gebeurtenissen in Warcraft III: Reign of Chaos beginnen de volkeren zich in Azeroth weer een beetje te herstellen, ze beginnen weer steden te bouwen en legers te maken. Er staat ook een nieuwe donkere vorst op om de wereld in gevaar te brengen, en wie moet dat voorkomen? Niet alleen jij, maar ook duizenden andere spelers die op dat moment online zijn. Je kunt in groepjes reizen en tegen veel verschillende monsters vechten en er is genoeg anders te doen zoals voorwerpen verzamelen, maken en verkopen. Kortom, World of Warcraft is een zeer complete en compexe MMORPG.

World of Warcraft is een MMORPG, dat betekent dat je per maand moet betalen omdat de game oneindig speelbaar is. Er worden steeds nieuwe gebieden, quests en abilities toegevoegd aan de game en het is gewoon ongelooflijk leuk. Voor de standaard game zelf ben je €44,99 kwijt, en de Collectors Edition kost €69,99. Bij beide versies is het zo dat er één maand gratis gamen bijzit. Daarna zal er je ervoor moeten betalen. Per losse maand zal dit €12,99 zijn, per kwartaal kost het €11,99 de maand en per halfjaar €10,99 per maand. De prijzen zijn inclusief BTW.

 1.   
  danielvangent's avatar

  LIJKT ME EEN LEUK SPEL.

  ALLEEN NIET LEUK DAT JE MOET BETALEN.
  MAAR VOOR DERE4ST LEUK.

 2.   
  gamer112's avatar

  is wel vet alleen ik heb geen word of warcraft

 3.   
  Daodan's avatar

  Kan niet w88.. 8)

 4.   
  ThaJawz's avatar

  omg! moet ik hebben! ik heb WoW zelf 😀 moe hebbe moe hebbe!

 5.   
  defjam's avatar

  Ik had hem illegaal en gratis per maand 8) maar hij liep telkens vast

 6.   
  gamer112's avatar

  vet waar heb je dat vandaan gehaald dan zeker een verzonnen code voor de creditcard ingevoerd

 7.   
  Daodan's avatar

  Zo’n game moet je niet illegaal spelen…
  het is het geld meer dan waard.

  heb je ook geen gekloot verder.

 8.   
  defjam's avatar

  nee gekraakte servers en dan moet je hun ip adres invoere en dan kun je beginne het heeft me geen euro gekost

 9.   
  Peter Stout's avatar

  Over dat soort illegale praktijken wordt hier niet gesproken. Niet doen dus.

 10.   
  gamer112's avatar

  nee idd maar je houd het toch niet tegen

 11.   
  webfp's avatar

  ik wil hem ook wel gratis hebben maar niet dat die vast loopt.
  je kan ze toch ook gewoon illegaal downloaden.