Sfeervolle screens van Alan Wake

Vandaag zijn er nieuwe screens verschenen van Alan Wake, een game uit de stallen van Remedy Entertainment (makers van Max Payne-serie). De game is in ontwikkeling voor de PC en de next-gen consoles, wat dus in ieder geval betekent dat de game grafisch een stuk beter zal zijn dan de huidige console games. Zie hieronder de nieuwe screenshots om daar alvast een indruk van te krijgen. Houd er echter wel rekening mee dat de meeste screens afkomstig zijn uit een gamesblad, dus de kwaliteit is niet van het hoogste niveau.

Alan Wake is een psychologische actie-thriller, dit is voor games een nieuw genre en laat film en game zo weer een stap dichter tot elkaar komen. De game speelt zich af in een typisch Amerikaans dorpje in de staat Washington. De speler stapt in de schoenen van Alan Wake, een succesvolle schrijver van horror-boeken. De beste man is bezig met het schrijven van een nieuw boek over zijn meest afschuwelijke nachtmerries, in de game worden de nachtmerries natuurlijk werkelijkheid en moet Alan zich hier uit zien te redden.

Net als de vorige titels van Remedy Entertainment zal ook Alan Wake steunen op een sterke verhaallijn en een bijpassende sfeer. Het gebruik van licht zal een belangrijke rol in de gameplay spelen. Remedy heeft speciaal voor deze titel een nieuwe techniek ontwikkeld die de gameplay in de game moet ondersteunen en de grafische details naar een hoger level zal tillen.

Alan Wake is momenteel in ontwikkeling voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC, een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    the_supremacy's avatar

    wrm zien screen 5 t/m 9 (herhaling van 1 tm/4 😕 ) er zo uit¿

  2.   
    gamer112's avatar

    ik zie geen herhalingenn ik zie 9 verschilende screenss maar ziet er wel vet uit

  3.   
    the_supremacy's avatar

    hmmmz…ze zijn nu aangepast

  4.   
    nEels's avatar

    Ze waren altijd al zo hoor, the_supremacy. 😉

  5.   
    the_supremacy's avatar

    jah¿¿¿ zal dan wel aan mij liggen 😛
    mijn excuus

  6.   
    gamer112's avatar

    haha ja ik denk hhet messchien heb je verkeerd erop geklikt dat je op de oude klikte