Terug in de tijd met een screenshot van Paraworld

Gamers die wel van een RTS game houden kunnen dit jaar hun lol op, er komen veel kwalitatief goede titels uit in dit genre. Of Paraworld ook zo’n uitzonderlijk goede titel is moet nog blijken, maar grafisch kan dit spel zeker met de top mee. Vandaag hebben we van deze prehistorische game wel één nieuw screenshot, maar ’t is dan ook wel weer een hele mooie.

In Paraworld neem jij een prehistorische mensenbeschaving onder je hoede waarbij je kan kiezen uit 3 stammen met elk 3 speelbare helden. In meer dan 20 maps in 5 klimatische zones; Toendra’s, Jungle, Steppes, Lavalandschappen en Poollandschappen, neem je het vooral op tegen dinosaurrussen. Er zitten meer dan 50 beesten in de game waarvan 40 dino’s. Een Tyrannosaurus Rex, Velociraptors, Iguanodonten, Brachiosaurussen, Stegosaurussen, een Diplodocus, het zit er allemaal in.

Elke stam heeft een andere campaign en naast het bevechten van dino’s moet je resources zoeken, een beschaving opbouwen en gebouwen maken. Daarnaast kun je je units en hun wapens natuurlijk ook upgraden. Online valt er ook plezier te beleven, je kunt op Internet en op een LAN namelijk met maximaal 8 spelers in de uitgestrekte maps spelen.

Paraworld zal eind dit jaar voor de PC gaan verschijnen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Nirusu's avatar

  Best wel netjes!

 2.   
  Onweersub's avatar

  Dit ziet er echt wreed uit..!!! 🙂

 3.   
  gamer112's avatar

  ziet er wel vet uit

  wel één nieuw screenshot zo he wel 1 nieuwe geweldig vier een feestje lol