Revolution doet het nog even zonder controller

Het viel direct op: het ontbreken van controllers bij Nintendo’s nieuwste console, de Revolution. Het blijkt dat de controller simpelweg nog niet af is. Er wordt nog volop mee geëxperimenteerd op dit moment. Erg leuk volgens de makers, en goed voor een verrassing voor velen.

Nintendo liet eerder al weten dat het bezig was met het ontdekken van nieuwe besturingsmogelijkheden. Op de Nintendo DS zie je dat al terugkomen in de vorm van een touchscreen en stem-besturing. Nintendo wil een compleet nieuwe game-ervaring en let daarbij minder op de kracht van de console zelf. Komt de underdog straks met een enorme comeback misschien? Nieuwsgierig zijn we wel in ieder geval.

De Revolution komt op zijn vroegst volgend jaar uit, dus het is nog even wachten geblazen. Maar Nintendo belooft voor het einde van het jaar meer te gaan laten zien van haar huidige ontwikkelingen.

  1.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    Misschien krijgen we wel zo’n pakbesturing…:P Die je aan moet doen en dat er dan op alle mogelijke plaatsen een sensor zit… Kan een meisje in een versierspel meteen zien of je geil bent..:P:P;)

  2.   
    meatball's avatar

    @ BBQ, dom praat, maar geen raar idee 😉

  3.   
    nEels's avatar

    Ik vind ’t anders behoorlijk schokkend. 🙂

  4.   
    Onweersub's avatar

    @ BBQ

    Goede reden om een Revolution te kopen. Dan heb je opeens teveel vriendinnen terwijl je er eerst geen kon krijgen.. 😛

  5.   
    gamer112's avatar

    @BBQ

    of leuk in de vakantie als je vriendin bijv op vakantie is met haar ouders en je bent niet mee je moet je toch een beetje vermaken