Prince of Persia: Warrior Within op DS vertraagd

De game Prince of Persia: Warrior Within zal niet tijdig uitkomen op de Nintendo DS. Uitgever Ubisoft heeft dit bekend gemaakt met als reden dat men de game nog beter wil gaan ontwikkelen om zo met een hoogwaardig product op de markt te kunnen komen. Het spel zal nu niet eind dit jaar maar pas begin volgend jaar uitkomen.

Na de gebeurtenissen in Prince of Persia: The Sands of Time blijkt niet alles voorbij. De dood van de Prins wordt voorspelt en de Prince of Persia moet afreizen naar een eiland om zijn kruistocht te volbrengen en zijn leven te redden. Dit deel is veel duisterder en enger dan het eerste deel, maar is ook beter, mooier en langer geworden. In dit tweede deel van Prince of Persia (eigenlijk het vijfde deel natuurlijk, maar UbiSoft lijkt daar anders over te denken), zal de prins een nieuw free-form fighting system kennen. Daarmee kan iedere gamer zijn of haar eigen vechtstijl ontwikkelen en toepassen, terwijl de omgeving gemanipuleerd en er controle over de ‘Ravages of Time’ kan worden verkregen. Hoe dit op de DS vorm gaat krijgen moeten we natuurlijk nog afwachten maar Ubisoft neemt er in ieder geval de tijd voor en dat is positief.

  1.   
    the_supremacy's avatar

    😕 ik verw8tte hem eigenlijk eerder op de psp…raar keuze van ubisoft 😕

  2.   
    d@nny's avatar

    Ik heb er geen probleem mee

  3.   
    gamer112's avatar

    hij zal ook wel op de psp komen als die uit is

  4.   
    Tha Duck's avatar

    Dat denk ik niet. De DS graphics zijn niet PSP waardig, dus zullen ze een geheel andere game moeten maken. Daarnaast heeft de PSP geen stylus-opties.

  5.   
    gamer112's avatar

    nee ik bedoelde een psp versie van dat spel Prince of Persia: Warrior Within is ook op de xbox,ps2 en (gamecube) volgens mij ook dus dan zal die ook wel op de psp komen als die iendelijk eens uit komt maar dan gewoon net zoals de ps2,xbox en gamecybe versie zal die dan worden