Ninja Gaiden Black slechts $ 29,99

Afgelopen weekend heeft de online game shop EGgames.com veel stof doen oplaaien in Xbox-gameland. Veel gamers is namelijk iets zeer opvallends in het oog gesprongen. De game Ninja Gaiden Black werd namelijk op de site gezet. Niet zo heel vreemd aangezien de game in september al naar de Xbox komt, maar vreemder was de prijs…

Het prijskaartje dat aan de game werd gehangen was namelijk slechts $ 29,99. Dit terwijl de originele Ninja Gaiden nog voor $ 39,99 in de winkels ligt, en Ninja Gaiden Black de originele game bevat plus de beide Hurricane Pack uitbreidingen en andere bonussen. Om opheldering heeft men Tecmo om een verklaring gevraagd en inderdaad: de game komt in Amerika voor slechts $ 29,99 in de winkels te liggen. Dit wil volgens Tecmo niet zeggen dat het een goedkope rip-off is van de originele game:

    While Tecmo is eager to publicize Ninja Gaiden Black’s affordability, the publisher emphasized that its low price point will not affect its quality. “I don’t want you to think that NGB is going to be a cheap re-make of NG because Team Ninja has been working their butts off to completely revamp the game from the ground up and adding loads of new stuff,” the Tecmo rep cautioned.

Ninja Gaiden Black zal zeer waarschijnlijk ook in Europa voor een fijn prijsje op de markt verschijnen. Een preciese prijs is nog niet bekend. De game zal in september voor de Xbox verschijnen.

  1.   
    solid_snake's avatar

    hehe nouwen 😕

  2.   
    gamer112's avatar

    ben benieuwd messchien neem ik hem wel ik heb de gewone niet gespeeld maar meschien is er een demo van effe kijken lijkt me wle een vet spel

  3.   
    Migwel's avatar

    En Migwel gaat m zeker kopen 😉

  4.   
    Onweersub's avatar

    Maar dan wordt de 1e ook veel goedkoper.. 🙂