Ook voor Fable: The Lost Chapters een nieuwe trailer

Fable was op de Xbox een uitstekende game, jammer genoeg werd al snel bekend gemaakt dat Fable in eerste instantie een veel grotere speelwereld zou hebben, maar dat door tijdsdruk en enkele andere redenen een deel van de speelwereld werd geschrapt. Dit was voor de mensen die Fable hadden uitgespeeld een onderbuikgevoel dat werkelijkheid werd, aangezien het einde van het spel nogal ‘onnatuurlijk’ en een tikkie abrupt was.

Een poosje daarna werd Fable: The Lost Chapters aangekondigd, exclusief voor de PC. Dit is de PC-versie van Fable, maar nu mét het extra continent en andere extra content, dat voor de Xbox werd geschrapt. Op de E3 werd The Lost Chapters ook geshowd, hiervan is de E3-trailer nu ook op het internet verschenen. Deze kun je onder andere hier downloaden.

In Fable speel jij een jongetje waarvan de ouders en zijn zusje worden vermoord en hij maar net ontsnapt. Je wordt opgenomen in de Heroes’ Guild en daar leer je vechten, pijl-en-boog schieten en magie. Je trekt de wijde wereld in op zoek naar de dieven die jouw hele dorp hebben uitgemoord en doet dat op je hele eigen manier. Alle keuzes hebben zijn consequenties en uiteindelijk zul je uitgroeien in een goede of slechte krijger, jager of tovenaar.

De Xbox versie was in 20 uur uit te spelen maar de PC versie gaat nog veel verder. Er zal een extra continent bijgevoegd worden waardoor de grootte van de game en de speelduur verdubbeld zal worden. Daarnaast zullen er veel meer nieuwe quests, monsters, armor, voorwerpen en andere dingen in de game zitten die de Xbox versie niet haalden. De graphics worden ook nog opgepoetst zodat Fable: The Lost Chapters nooit op een port zal lijken.

Fable: The Lost Chapters moet eind dit jaar uitkomen, exclusief voor de PC.

 1.   
  Sefa's avatar

  haal ik hem wel op de pc heb toch geen x-box 😀

 2.   
  Onweersub's avatar

  Maar Fable op de pc is fable zoals de makers het eigenlijk wouden hebben. Op de xbox moesten ze, omdat er tijddruk was, heel veel dingen weglaten..zoals extra gebieden enzo.
  Die krijgen wij op de pc er ook bij plus nog wat extra’s! 😀

 3.   
  snowbob's avatar

  idd 🙂