Nieuwe screens en trailer van Star Wars: Battlefront II

Nu de laatste Star Wars film net in de bioscoop draait en de Star Wars hype weer is aangewakkerd, speelt LucasArts hier handig op in door weer een aantal Star Wars games in de winkel te leggen aan het eind van dit jaar. Zo komt er een nieuwe RTS (met potentie), een verzamelpack van de MMORPG Star Wars Galaxies en ook een opvolger van de Battlefield kloon in een Star Wars jasje; Star Wars Battlefront, deze heeft de logische naam Star Wars: Battlefront II. Van deze sequel hebben we vandaag weer een portie nieuwe screens en een nieuwe trailer. De trailer kun je hier downloaden, de screenshots vind je hieronder.


Star Wars: Battlefront II neemt je opnieuw mee als het Keizerrijk, de Rebellen of één van de andere facties in één van de 12 nieuwe grote levels. Deze spelen zich af in alle 6 de films maar ook in locaties van de Episode III, zoals de vulkanische planeet Mustafar en het ruimtegevecht bij Coruscant. Ook het gevecht in de Death Star en de slag om Talus IV zitten in de game.

Naast de classes die ook al in het eerste deel zaten, zoals Gunner en Sniper zal je ditmaal ook als Jedi met een lightsaber en Force Powers kunnen spelen. Dit kan in een grote, missierijke singleplayercampaign of online. Op de PlayStation 2 kan dat met 24 man, op de Xbox met 32 en op de PC met maarliefst 64.

Star Wars: Battlefront II wordt eind dit jaar verwacht voor de PC, PlayStation 2 en Xbox.

De eerste zes screens zijn van de PS2-versie, de volgende zes van de PC-versie en de laatste zes van de Xbox-versie

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Krizzle's avatar

    Ziet er best goed uit, vooral voor de PC. Maar ik hoop wel dat Jedi’s niet alle kogels kunnen terugketsen en dikke force kunnen gebruiken bij multiplayer, dat zou een beetje oneerlijk zijn voor de andere klassen.

  2.   
    ChrispY's avatar

    idd benk het helemaal mee eens

  3.   
    gamer112's avatar

    ziet er vet uit ik heb nooit echt een star wars game gespeeld ja 1tje weet nie tmeer hoe die heet die was alleen opde pc en de xbox volgens mij die was wel goed messchien neem ik deze wel

  4.   
    Mandamo's avatar

    Cool ,hehe!! Ik vond t al jammer dat je niet met jedi’s kon in het 1ste deel. Ik zie niet echt een verschil tussen de screens 😳

  5.   
    d@nny's avatar

    Deze moet ik zeker hebben

  6.   
    Onweersub's avatar

    Ja, het zal me benieuwen hoe ze het met jedi’s gaan uitwerken!

  7.   
    Gast's avatar

    [url]

  8.   
    Darth_Gandalf's avatar

    Vet, in die trailer zag je ook General Grievous met 4 lightsabers en natuurlijk mijn all-time favourite: Darth Maul.
    Dit spel gaat behoorlijk goed worden denk ik.

  9.   
    Krizzle's avatar

    Idd, Darth Maul is echt heel vet met zijn lichtstaf, maar de gevechten in de ruimte met de vliegtuigen vind ik er ook wel mooi uitzien.