Boktai voor de DS aangekondigd

Minder goed nieuws voor degenen die van plan zijn een PSP aan te gaan schaffen en die fan zijn van Boktai. De game zal namelijk hoogstwaarschijnlijk niet uit komen op de PSP maar op de DS. Hideo Kojima, het brein achter de Boktai games heeft dit in een interview gezegd, nadat hem gevraagd was of er voor de PSP een Boktai game in de maak was.

Over het spel is nog niets bekend, maar verwacht wordt dat het erg zal lijken op de GBA-versie, natuurlijk geheel gerestyled voor de DS. Verwacht wordt dat er in september een speelbare versie getoond gaat worden op de Tokyo Games Show.

Hideo Kojima:

“We are not thinking about PSP actually, but for DS, yes we already have this in the plan, and we have surprises that you can never imagine. And I can’t tell you right now what the surprise is, but we do have a big trick up our sleeve, and you are sure to be surprised.”

  1.   
    the_supremacy's avatar

    ik ken zelf het spel niet, maar voor de gene die het jammer vinden zal ik ff een traantje wegpinken 😥
    😉

  2.   
    Klaasvaak's avatar

    wat een verkoperspraat… ik ben benieuwd of het echt zo’n grote verrassing wordt… en de DS heeft toch casettes? en de psp schijvies, dus het likt me logisch, ze kunenn moeilijk een zonneding op zo’n schijfje stoppen… verder wel vet, dat er weer een vervolg komt, wordt vast cool!