Metroid Prime: Hunters niet online

Nintendo heeft bekend gemaakt dat de online-functie in de DS shooter Metroid Prime: Hunters geheel geschrapt is. Een en ander heeft te maken met het feit dat het online-netwerk van Nintendo nog niet gereed is en daarom heeft het ontwikkel team onvoldoende mogelijkheden om de online functie in het spel te integreren. Ontwikkelaar NST heeft dit aan Nintendo laten weten, waarna zij dit nieuws ook wereldkundig hebben gemaakt. In de gameswereld is inmiddels met verontwaardiging gereageerd op het verdwijnen van deze functie omdat dit juist een reden voor veel gamers was om een DS of zowiezo dit spel aan te gaan schaffen. Sceptici beweren daarentegen dat gamers toch al de nextgen console van Nintendo nodig zouden moeten hebben om uberhaupt online te gaan en dat het verdwijnen van de online mogelijkheid een minder groot verlies is dan het lijkt.

Kensuke Tanabe, product manager van Nintendo zei er het volgende over:

“Unfortunately, the game won’t support the multiplayer internet function of the Nintendo DS. To do it, it’s not that easy and we’d have to build the infrastructure for it to work properly. The timing of the game release and the building of the infrastructure just didn’t match. So while it won’t be online, multiplayer will still be very very fun.”

Voor meer informatie over de game kun je hier terecht. Metroid Prime: Hunters zal in het vierde kwartaal dit jaar verschijnen.

 1.   
  __.=BBQ=.__'s avatar

  K*T ZOOI, dis echt focking bale

 2.   
  nEels's avatar

  😮 Zit Nintendo hier een beetje de boel te neppen, maar goed. Als andere beloofde titels maar wel online gaan!

 3.   
  rensdeman2's avatar

  ik kijk er naar uit om Metriod Prime online te spelen. ik vind het dat ook een zeer geschikt spel om online tegaan super ik ga hem zeker kopen

 4.   
  nEels's avatar

  Grapjas.

 5.   
  Onweersub's avatar

  Het is idd niet netjes van nintendo.. 😕

 6.   
  d@nny's avatar

  Wat een onzin 👿