Ontwikkelaar Activision druk bezig voor Xbox 360 én PS3

De ontwikkeling van games voor de komende generatie consoles blijkt nu pas echt van start te gaan, want verschillende ontwikkelaars hebben recent aangekondigd nieuwe games in ontwikkeling te hebben voor de nieuwe hardware, zo ook ontwikkelaar Activision.

Ontwikkelaar Activision heeft namelijk bekend gemaakt bezig te zijn met het ontwikkelen van evenveel lauchtitels voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3. Om beter aan de grote vraag van games te voorzien is Activision van plan het aantal in-house ontwikkelaars met dertig procent uit te breiden. Activision heeft pas recent ontwikkelings-hardware gehad voor de PS3 en gaat daar nu hard mee aan de slag, terwijl Activision al bijna een jaar bezig is met de ontwikkeling van van vier lauchtitels voor de Xbox 360. De Xbox 360 moet daarentegen al in November op de markt komen en de PlayStation 3 in de lente van 2006, even de schouders eronder en alles komt hopelijk op tijd af. Welke games Activision in ontwikkeling heeft is nog niet bekend.

  1.   
    Martijn's avatar

    En zo begint de achterstand van Nintendo 🙄

  2.   
    rensdeman2's avatar

    potverdorrie zeg

  3.   
    gamer112's avatar

    juist niet potverdorie activision maakt altijd goeie games dan moet nintendo maarwat sneller zijn dan kunnen ze ook spellen daar voor maken

  4.   
    rensdeman2's avatar

    ik bedoelde het ook sarcastisch sgat

  5.   
    LiQuiD's avatar

    Als dat zo door gaat maakt Nintendo geen kans meer..

  6.   
    gamer112's avatar

    nee idd die moet dan effe wachten en het maar weer van mario enzo hebben